SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitim Kalitesi Tartışıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde Eğitimin Gönül Elçileri bir araya gelerek, eğitimde kalitenin arttırılmasını tartıştı.

Darende Milli Eğitim Müdürlüğünce ilçede ilk defa Okul Aile Birliği Başkanları ile ilgili toplantı Öğretmen evi salonunda yapıldı. Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak ve Şube Müdürü Hasan Yay ve tüm okulların Okul Aile Birliği Başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan Necati Tarak, ''İlçede ilk defa eğitimin gönül elçileri olan okul aile birliği başkanları ile bir araya gelip toplantı düzenliyoruz. Yarınlarımızın teminatı olarak çocuklarımızın başarılarına başarı katmak için okul aile birliği başkanları ile bir araya gelerek okullarda yapılan örnek çalışmaları diğer okul aile birliği başkanları ile paylaşmak istedik. Amacına uygun çalışmalarını sağlamak amacıyla bir araya geldik örnek çalışmaları okullarla paylaşıp eğitim kalitesini daha üst seviyeye çıkması için çaba gösteriyoruz. İdare, veli, öğretmen, öğrenci bir arada ortak aklı kullanarak eğitimdeki kaliteyi daha üst seviyelere çıkarmak için çalışacağız” dedi.

Okul aile birliği başkanları adına konuşan Darende Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Orhan Ormancı, “Bu toplantı bizler için çok iyi oldu. Hem bilgi alışverişi sağlamak, hem de birlik ve beraberlik içinde çalışarak ilçemizdeki eğitim seviyesini en üst seviyelere çıkarmak için çaba gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız