SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitim Merkezi Tanıtıldı

0
Güncellendi - 2016-11-30 13:48:02
Eğitim Merkezi Tanıtıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Şehit Engin Tilbaç Eğitim Merkezi, düzenlenen programla bölge halkına tanıtıldı.

TOKİ Bölgesindeki Diş Hastanesi’nin üst tarafında faaliyete başlayan Şehit Engin Tilbaç Eğitim Merkezi, Büyükşehir Belediyesi’nin 9’ncu eğitim merkezi oldu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde hizmet veren eğitim merkezinde halıcılık ve sanat kurslarının yanı sıra ortaokul öğrencilerine yönelik TEOG rehberliği ve etüt imkanı da sunuluyor.

Tanıtım programında Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Gencay merkez hakkında bilgiler vererek, 15 Temmuz demokrasi şehitlerinin isimlerinin konferans salonu ve eğitim merkezlerine verilerek yaşatıldığını söyledi. Gencay, “Aziz Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak için Sayın Başkanımızın talimatları doğrultusunda Büyükşehir Belediyemize ait konferans salonu ve eğitim merkezlerimize 15 Temmuz demokrasi şehitlerimizin isimlerini veriyoruz. 15 Temmuz gecesi Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda şehit edilen Başçavuş Ömer Halisdemir’in ismi 2. Ordu karşısında bulunan Konferans Salonuna, 15 Temmuz şehitlerinden Malatyalı Engin Tilbaç ve Ramazan Sarıkaya’nın isimleri de Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde hizmet vermekte olan eğitim merkezlerimize verilerek şehitlerimizin isimleri bu mekânlarda yaşatılmaktadır. Bu vesile ile 15 Temmuz şehitlerimize bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle yâd ediyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları Cennet, dereceleri ise âli olsun” dedi.

Programda, ilk faaliyetlerde başarı gösteren 10 öğrenciye ise bisiklet hediyeleri teslim edildi.

Bülten

dsc_0726

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız