SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eğitim Önem Arzediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:35:29
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “Hedeflere varma, sadece ekonomi ile olmuyor. Eğitimin de belli bir merhaleye gelmiş olması gerekir ki, hedeflere varabilelim” dedi. 

Beraberinde, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri ve Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 2 ay önce atanan Ali Tatlı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, istişarelerde bulundu.

Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, 2 ay önce atandığını, yoğun bir süreç yaşadıklarını, bugünlerde müdür atamaları ve görevlendirmeleri ile TEOG sınav yerleştirmeleri ile uğraştıklarını ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise, eğitimin önemine temas ederek, “Eğitim ve öğretim hayatımızda önem arz eden konulardan biridir. Gençlerimizi ve nesillerimizi, şehrimizi, şirketlerimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi yetiştiriyorsunuz. Bu nedenle, önemli bir kurumsunuz. Biz de MÜSİAD olarak ekonominin yanı sıra, eğitimle ve ekonomiyle ilgili önemli raporlar hazırlayıp merkezi yönetimi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Balin, “Türkiye’nin 2023 hedefleri var. Bunlardan biri de gelişmiş ülke statüsüdür. Hedeflere varma, sadece ekonomi ile olmuyor. Eğitimin de belli bir merhaleye gelmiş olması gerekir ki, hedeflere varabilelim” diyerek, yeni eğitim öğretim yılının da hayırlı olması temennisinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız