SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitim Protokolu Yaptılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:13:15
Eğitim Protokolu Yaptılar
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediyesi ile Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı. 

“Kurumsallaşma Yolunda Yeşilyurt Belediyesi” adlı teknik destek projesi için protokol programı, FKA Salonu’nda, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, FKA Genel Sekreter Vekili Mesut Öztop, Yeşilyurt belediye başkan yardımcıları Meltem Kavuk ve Haydar Şahin’in katılımı ile gerçekleştirildi.

Protokol imzasında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Yeşilyurt Belediyesi olarak sürekli eğitimlerle,Yeşilyurt takımı ve ekibinin daha iyi hizmet etmesi sağlanacaktır. Çalışanlarımıza alt yapı hazırlayıp, en iyi şekilde yetişmeleri sağlanacak. Başta ben olmak üzere yukarıdan aşağı doğru herkes eğitim alacaktır. Dünyayı yeniden keşif etmiyoruz. Bizden önce bu yoldan giden çok insanlar var. Bizden öncekilerin tecrübelerinden de istifade edeceğiz” dedi.

FKA Genel Sekreter Vekili Mesut Öztop ise, mali desteklerle bilinen kurum olan FKA’nın teknik destek de verdiğini hatırlatarak, teknik desteği daha fazla önemsediklerini bildirdi. Öztop, kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atan Yeşilyurt Belediyesi’ni de kutladığını vurguladı. Öztop, “Kurumsal kapasitenin artırılması ve hizmet kalitesinin iyileştirilmesi için, Yeşilyurt Belediyesi bünyesinde bulunan İnsan Kaynakları, Kültür ve Sosyal İşler, Bilgi İşlem, Çevre Koruma, Temizlik İşleri, Destek Hizmetleri, Mali İşler, Hukuki İşler, Basın Yayın ve Özel Kalem Müdürlüğünde çalışan toplamda 30 personele yönelik olarak teknik destek kapsamında “İç Tetkik, Dokümantasyon, Süreç, İş Akışı ve Re-Organizasyon” eğitimleri verilmesi planlanmaktadır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız