SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitim Seferberliği..

A- A+ PAYLAŞ

Hidayet Arama Kurtarma Derneği (HİDAKUD) eğitim seferberliği başlattı.

HİDAKUD yöneticileri tarafından yapılan açıklamada, arama kurtarmanın önemine temas edilip, bunun son örneğini Elazığ depreminde yaşadıklarını ifade ettiler.
Açıklamada, "HİDAKUD olarak kendi personelimiz, çevre mahalleler ve imkan meydana getirilmesi, il genelinde bütün halkımızın bu konuya duyarlı olmasını sağlamak, bilgilendirmek ve daha sonraki adımda il genelinde yapılacak bir genel tatbikatla taçlandırmak niyetindeyiz.
Bu düşünce ve duyguyla eğitimlerimize dernek merkezimizde başladık. Acil 112 ekibinden İlkyardım, Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden Arama ve Kurtarma, İtfaiye Müdürlüğünden yangınlar konusunda ve başka kurum ve kuruluşlarda her biri konusunda uzmanların da destekleri ve katkılarıyla eğitimlerimiz devam edecektir" konularına yer verildi.
Açıklamanın son bölümünde şunlar belirtildi:
"Arama kurtarma eğitimine katılmak isteyenler, Hidayet Mahallesi Mezarlık Sokak No: 4 Osmanlı Karakuş Apt. Altı adresindeki dernek merkezinde, Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 19.00 ile 21.00 arası normal ders programı formatındaki eğitimlere katılmaları bizleri çok memnun edecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız