SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitim Semineri Veriliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:55:07
Eğitim Semineri Veriliyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından, yasal zorunluluk gereği ev ve süs hayvanları satışı yapan iş yeri sahiplerine yönelik eğitim semineri düzenleniyor. 

Konuyla ilgili olarak Malatya Belediyesi Basın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, ikincisi düzenlenecek olan seminerin, 19-21 Aralık 2012 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi. Seminere katılımın zorunlu olduğu belirtilen açıklamada, bu dalda faaliyet gösteren iş yeri sahiplerinin mağduriyet yaşamamaları için eğitim programına katılarak sertifika almaları gerektiği kaydedildi.

Programa katılmak için 18 Aralık 2012’ye kadar Hayvan Pazarı'nda bulunan Malatya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne müracaat edilmesi gerekiyor.

Seminer yerinin belli olmadığı, müracaat sayısına göre yer tespitinin yapılarak, katılımcılara sonradan bildirileceği aktarıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız