SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitim Seminerleri Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ
 
 "İllerimiz AB'ye Hazırlanıyor" programı kapsamında Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen 'Gelişen Malatya AB'ye Hazırlanıyor' projesi için yapılan eğitim semineri sona erdi. 
 
Kamu çalışanları, sivil toplum kuruluşları ve belediyelerin temsilcilerine yönelik 12 Aralık günü Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) salonunda verilmeye başlayan  AB müktesebatı ve proje hazırlama eğitimleri tamamlandı. 
 
Üç hafta süren eğitimlerin ilk haftasında STK temsilcileri bazı kamu kurumlarında çalışanlar ve bireysel başvuru yapan kişilere, ikinci hafta ildeki tüm kamu kurumunda çalışanlara, son hafta da ilçe kamu ve belediye çalışanlarına yönelik olarak yapıldı. 
 
Projenin tanıtımlarının yapıldığı eğitimlerde,  İl AB Proje Ofisi proje uzmanları tarafından proje kapsamında bugüne kadar yapılan faaliyetler anlatılarak, Avrupa Birliği Bakanlığı'nın görevleri ile ilgili bilgiler aktarıldı. 
 
Eğitimlerde,  FKA proje uzmanları tarafından Avrupa Birliği proje formatına uygun proje hazırlama eğitimleri de verildi. Açılan hibe çağrılarının duyurularının yapılması ve koordinasyonun sağlanması amacıyla tüm katılımcıların iletişim bilgileri alınarak iletişim ağı oluşturuldu.Güncel hibe çağrılarının takibi için www.malatyaab.gov.tr ve www.ab.gov.tr internet siteleri tanıtılarak ziyaret edilmesi istendi. Eğitim sonunda katılımcılara eğitim sertifikası verildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız