SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitim Sempozyumu Düzenlenecek

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:16:59
Eğitim Sempozyumu Düzenlenecek
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, BİLSAM işbirliğiyle 27-28 Mart 2015 tarihleri arasında ulusal düzeyde bir öğrenci sempozyumu yapılacak. 

Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. İlhan Erdem, Ulusal düzeyde sosyal bilimler alanında yapılacak olan sempozyumu, Yeşilyurt Belediyesi ve BİLSAM işbirliğinde gerçekleştirileceklerini söyledi. Yeşilyurt Belediyesi’nin pek çok hizmetinin yanında kültürel etkinliklerle de halka hizmet etmeyi amaçlayan bir belediye olduğunu belirten Erdem, “Ulusal Öğrenci Sempozyumu, uzun bir hazırlık sürecinden sonra gerçekleştirilecektir. Sempozyumun yapılacağı ilan edildikten sonra bildiri özetleri gelmeye başlamış ve il içi ile il dışından ciddi bir teveccüh görmüştür. Gönderilen bildiri özetleri içerisinde eleme yapılarak sunulacak bildiriler, 40 ile sınırlandırılmıştır. Bu 40 bildiri iki gün boyunca 9 oturumda sunulacaktır. Sempozyum, sosyal bilimler alanında yapılacak olup temel İslami ilimleri, iktisat, kamu yönetimi, sosyoloji, eğitim ve kültür, felsefe, uluslararası ilişkiler oturumlarından oluşmaktadır" dedi.

Eğitim ve Kültürel projeleri sürekli desteklediklerini belirten Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin ise, Yeşilyurt Belediyesi olarak Malatya’da organize edilecek eğitim faaliyetlerini sürekli desteklediklerini söyledi. Kentteki sivil toplum örgütleriyle de iletişim halinde olup güzel çalışmaları birlikte hayata geçirdiklerini belirten Şahin, "BİLSAM ile birlikte üzerinde çalıştığımız Kurtuba Eğitim Sempozyumunu hafta sonu gerçekleştireceğiz. Belediye olarak eğitim ve kültür projelerinin içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. İlhan Erdem, Türk Edebiyatının önemli isimlerinden şair-yazar-fikir adamı Sezai Karakoç için de çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade ederek "Yeşilyurt Belediyesi'nin öncülüğünde gerçekleştireceğimiz güzel projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz. Sezai Karakoç ile ilgili bir takım etkinlikler yapmak için görüşmeler yapıyoruz. Mayıs ayı içerisinde Karakoç adına bir panel düzenleyeceğiz, gelecek sene de uluslararası düzeyde Sezai Karakoç Sempozyumunu Yeşilyurt Belediyesi ve BİLSAM olarak sanatseverlerle buluşturmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

Erdem, 27 Mart 2015 Cuma günü saat 9.30’da BİLSAM’da başlayacak olan sempozyumun, sosyal bilimler alanında olup, temel İslami ilimler, iktisat, kamu yönetimi, sosyoloji, eğitim ve kültür, felsefe, uluslararası ilişkiler alanında gerçekleşeceğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız