SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eğitim ve Kontrola Başlayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:56:37
A- A+ PAYLAŞ
 
Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Malatya Ürün Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz, Malatya'da kalite eğitimlerini yaygınlaştıracaklarını söyledi. 
     
Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğünde baş tetkikçi olarak görev yaparken, bir ay önce Malatya'ya tayin olduğunu ifade etti. 
     
Malatya'da kalite eğitimlerinin arttırılması yönünde çalışmalar yaptıklarını dile getiren Yılmaz, ''Malatya genelinde kalite eğitimlerini yaygınlaştıracağız. Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte ortak bir çalışma yapacağız. Bu çalışma çerçevesinde oluşturacağımız planla eğitimlere başlayacağız. Talep eden bütün kurumlara eğitim ve belge vereceğiz'' dedi. 
     
İl genelinde ISO 9001-2008 belgesi için de çalışmalar yürüttüklerini belirten Yılmaz, Malatya Valiliği başta olmak üzere 10 kurumun bu belgeyi aldığını anlattı. 
     
Yılmaz, ''Çeşitli kurum ve kuruluşları bu belgeyi vermek için de çalışma başlattık. Battalgazi Belediyesi ile protokol imzaladık. Eğitim ve kontrol çalışmalarına başlayacağız. Yine, İnönü Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu ve Petrol Araştırma Laboratuvarı da eğitim ve belgeyi alacak. Bazı belde belediye başkanlıkları ile de görüşmelerimiz devam ediyor'' diye konuştu. 
     
Malatya'daki asansörlerin kontrolü konusunda girişimlerde bulunduklarını vurgulayan Yılmaz, TSE'nin bu konuda B türü akreditesi olduğunu, özellikle belde belediyeleriyle imzalayacakları protokollerle asansör kontrollerini de yapacaklarını kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız