SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eğitim ve Malatya' Sempozyumu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, "Bilgi Çağında Eğitim ve Malatya" başlıklı ulusal sempozyumun 15-16 Mayıs günleri düzenleneceği bildirildi.

BİLSAM Eğitim Araştırmaları Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İlhan Erdem, İstanbulluoğlu Konağı'nda hizmet veren BİLSAM Salonu'nda yaptığı basın açıklamasında, "Malatya Belediyesi, Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin (BİLSAM), işbirliğiyle 15-16 Mayıs 2010 tarihinde "Bilgi Çağında Eğitim ve Malatya" başlıklı bir ulusal sempozyum düzenleneceğini bildirip, "15 Mayıs 2010 Cumartesi saat 9.30'da Anemon Oteli'nde başlayacak olan sempozyumda açılış
konuşmalarından sonra "Eğitimde Yeni Eğilimler" konulu Merdan Tufan (Talim Terbiye Kurulu Başkanı), Prof. Dr. H. Yıldırım Celkan, Prof. Dr.Aytaç Açıkalın, Prof. Dr. Zeki Kaya, Prof. Dr. Uğur Demiray'ın panelist olarak katılacağı bir açılış paneli düzenlenecektir.

Sempozyum bildirileri, öğleden sonraki oturumlarda üç farklı salonda üçer oturum şeklinde sunulacaktır. Eğitimin temel konularının yanı sıra özellikle ülkemizde son zamanlarda büyük gelişim gösteren alan eğitimiyle ilgili bildiriler de yer alacaktır.

Türkçe Eğitimi, Fen Bilgisi Eğitimi, Matematik Eğitimi, Sosyal Bilgiler Eğitimi, Din Eğitimi, Sınıf Öğretmenliği ve Mesleki Eğitim alanlarında farklı oturumlarda alan eğitimiyle ilgili bildiriler sunulacaktır. Ayrıca pazar günü İlköğretim Türkçe 1-5 Programı'nın hazırlayıcılarından Gazi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hayati Akyol, 1-5 ve 6-7-8 Türkçe öğretimi programlarını farklı iki konferansta getirdiği yenilikler açısından değerlendirecektir. Sınıf ve Türkçe öğretmenlerinin bu konferanslara katılması beklenmektedir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız