SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitimciler Turnuvada Yarıştı

A- A+ PAYLAŞ

Eğitim Bir-Sen Malatya Şubesi Eğitim ve Sosyal İşler Sekreterliği’nin düzenlediği “Mehmet Akif İnan Masa Tenisi Turnuvası” 11 Ocak 2009 Pazar günü “Bizim Mekan Tenis Salonunda” yapıldı. Turnuvaya, sendika farkı gözetmeksizin çok sayıda eğitim çalışanının katıldığı bildirildi.

Turnuvanın açılışını yapan, Eğitim-Bir Sen Malatya Şube Başkanı Şahin Kayaduman;” Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl Halı Saha Futbol Turnuvası düzenledik. Merhum Genel Başkanımız ve sendikamızın kurucusu Mehmet Akif İnan’ın adını verdiğimiz bu tür sosyal aktiviteler her yıl farklı şekillerde yapılacaktır.” diyerek, turnuvaya gerek yarışmacı olarak gerekse izleyici olarak katılan tüm eğitim çalışanlarına ve diğer izleyicilere teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hakemleri tarafından yönetilen ve kalabalık bir topluluk tarafından izlenen maçlar, dostluk havasında tamamlandı.

Turnuvada birinciliği Pütürge Kökpınar Köyü İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Ömer Udum, ikinciliği Sümer Lisesi Tarih Öğretmeni İhsan Gökçek, üçüncülüğü Fethi Gemuhluoğlu Öğretmen Lisesi Edebiyat Öğretmeni Hakim Yıldırım kazandı.

Turnuva sonucunda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi. Ödül töreninde Kayaduman, maçların çok centilmence ve dostluk içerisinde yapıldığını ve eğitim çalışanları arasındaki iletişimi pekiştirdiğini, bu vesileyle tekrar tüm sporculara teşekkür ettiğini belirtti.

Törende 1. gelene Cumhuriyet altını, 2. gelene yarım altın ve 3. gelene çeyrek altın ödül olarak takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız