SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eğitimde Başarı' Toplantısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:28:58
'Eğitimde Başarı' Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde eğitimde başarının artırılması için toplantı gerçekleştirildi.

Yazıhan’da İlçe Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir’in başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethulla Taylan ve okul müdürlerinin katılımıyla ayda bir defa gerçekleştirilen ilçe eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı.

Yeniköy Abdurrahman Serttaş İlköğretim Okulu’nda yapılan toplantıda ilçenin genel başarı durumu üzerine konuşuldu ve 2013-2014 eğitim öğretim yılından itibaren Yazıhan’da uygulanacak olan Başarı İçin Dört Dörtlük Eğitim Projesi’nin tanıtımı yapıldı. İlçe Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, eğitime çok önem verdiğini, Yazıhan’ın başarı grafiğinin iyi olduğunu, fakat yapılacak çeşitli proje ve faaliyetlerle daha da iyi olabileceğini dile getirdi.

Başarı İçin Dört Dörtlük Eğitim Projesi’ni hayata geçireceklerini söyleyen Özdemir, proje çerçevesinde ilçenin bir ‘Aksiyon Planı’ olacağını ve bu planda yıl boyunca yapılacak etkinliklerin bir takvime bağlandığını kaydetti.

Özdemir, proje kapsamında her ay bir deneme sınavının yapılacağını, bu deneme sınavlarının ve genel başarı durumunun değerlendirilmesi için her ay bir okulda toplantı düzenleneceğini, normal toplantılardan farklı olarak bu toplantılara, deneme sınavlarında ilk 3’e giren öğrencilerin de katılacağını ifade etti.

Başarı İçin Dört Dörtlük Eğitim Projesi’nin Yazıhan için çok önemli bir proje olduğunu vurgulayan Kaymakam Özdemir, proje kapsamında akademik başarıyı artırmaya yönelik faaliyetlerin yanında satranç turnuvası, futbol turnuvası, tiyatro gösterisi, şiir dinletileri gibi birçok sosyal kültürel faaliyetin de gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

İlçe genelinde uygulamaya konulacak olan bu projenin il genelinde uygulanan ‘Başarıya Doğru’, ‘Aile Öğretmenliği’, ‘Malatya Okuyor’ ve ‘Malatya Değerler Eğitimi’ gibi projeleri destekleyeceği, bu nedenle önemli bir proje olduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız