SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitime '32 Ortak'lı Destek

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Girişim Grubu (MGG) 5 tane anaokulu yapma projesi çerçevesinde ilk anaokulu temelini attı.

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi 8.sokak'ta Yaşar Öncan Anaokulu'nun temel atma törenine Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, Malatya Girişim Grubu ortakları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, iş adamları ve öğrenciler katıldı.

Anaokulu temel atma töreninde bir konuşma yapan Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya için 2 önemli yatırımın yapıldığını, bu yatırımların kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Daşöz, eğitim alanında Malatya'da önemli adımların atıldığını ifade ederek, "Malatya Girişim Grubu Malatya'da 2 önemli projeye imza atıyor. Bu projelerden birincisi Malatya merkezde abide gibi büyüyen, prestij yatırımı, marka şehir olmamamızı sağlayacak iş merkezleri, ikincisi ise, eğitim alanında yapılan yatırım. İş adamlarımızda biliyorlar ki, en büyük yatımı insana yapılan yatırımdır. Bu nedenle 5 tane anaokulu protokolü imzaladık. Ben, iş adamlarımız bu projenin geri dönüşünü gördükleri zaman çok mutlu olacaklarına eminim" dedi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatya'da eğitim alanında önemli gelişmelerin olduğunu söyledi. Çakır, Devlet-millet işbirliğiyle Malatyalı iş adamlarının Malatya'yı ihmal etmeyerek, eğitim alanında katkı sağladıklarını kaydederek, "Eğitim alanında ilimizde büyük ve hızlı bir gelişim sağlandı. Bu vesileyle Malatya Girişim Grubu 5 tane anaokulu yaptıracak. Ben bu desteklerinden dolayı Malatya Girişim Grubu yetkililerine teşekkür ederim" diye konuştu.

Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak da, Malatya'da eğitim kalitesini arttırmak için çalışmalara başladıklarını belirterek, "Biz, 32 ortağımızla birlikte eğitime destek veriyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimiz çerçevesinde bu desteklerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Bulut ise, "Çok mutlu olduğumuz bir günü daha yaşıyoruz. Bu güzellikleri Malatya'da sıkça yaşıyoruz. Malatyalı değerli hemşehrilerimiz bugüne kadar ilimize çok ciddi destekler sağladı. Malatya'da okul yapımında iyi bir yere geldik" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Nene Hatun Anaokulu öğrencileri gösteri yapacaklardı ama müzikte yaşanan problemden dolayı gösteri yarıda kaldı. Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Bulut öğrencileri teselli ederken, Vali Halil İbrahim Daşöz'ün isteğiyle temel atma törenini anaokulu öğrencileri gerçekleştirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız