SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitime Destek

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Eczacılar Kooperatifi'nin kuruluşunun 20. yıldönümünde başlattığı Eğitime Destek Kampanyası kapsamında Malatya'daki okullara malzeme, öğrencilere ise para yardımı yapıldı.

Malatya Eczacılar Odası'nda düzenlenen toplantıya Vali Ulvi Saran, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Malatya Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse, İstanbul Ecza Koop Başkanı Sait Yüce ve yönetim kurulu üyeleri, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Malatya Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse, eczacıların sadece ilaç sunumu yapmadığını, sosyal faaliyetler ile toplumsal sorunların çözümüne de katkı sunduğunu ifade etti.

İstanbul Ecza Kooperatifi Başkanı Sait Yüce ise, kooperatiflerinin 1989 yılında eczacılar tarafından kurulduğunu ve bugün 3 bin üyeleri bulunduğunu belirterek, amaçlarının Türkiye'nin her köşesine ilaçların ulaşımını sağlamak olduğunu kaydetti. Yüce, daha önce tüm sosyal faaliyetleri İstanbul'da yaptıklarını ancak, 20. kuruluş yıldönümü nedeniyle bu faaliyetlerini 20 ilde yaptıklarını söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise, Malatya Eczacılar Odası'nın sürekli eğitim faaliyetlerine destek olduğunu ve 91 Bin Dev Öğrenci kampanyası kapsamında yaptırılan Beyaz Birlik Anaokulu'nun yapılmasında da Eczacılar Odası'nın büyük bir katkısının bulunduğunu kaydetti.

Vali Ulvi Saran ise, Malatya Eczacılar Odası ile İstanbul Ecza Koop'u kutlayarak, eğitimin toplumun geleceğini oluşturduğunu ve bu nedenle eğitim alanının güncel ihtiyaçlara göre düzenlenmesi gerektiğini ifade etti.

Törende, 1 ilköğretim okuluna projeksiyon ve bilgisayar yardımı, 5 ilköğretim okuluna kitap yardımı, 5 ilköğretim okuluna ecza dolabı kurulması yardımı ve 5 okuldaki 55 öğrenciye ise para yardımları teslim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız