SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitime Katkı İçin

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Nurettin Uğur isimli bir işadamı, eğitim alanında yaptığı yardımlar nedeniyle plaketle ödüllendirilirken, eğitim gördüğü okulda tören düzenlendi. İşadamının ayrıca 24 derslikli lise yaptıracağı da bildirildi.

Melekbaba İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende konuşan Vali Ulvi Saran, gönül zengini olmanın önemini anlatıp, Malatya'nın gönül zengini iş adamları ile büyük Malatya olacağını vurguladı. Eğitim ihtiyacının karşılanmasında hayırsever işadamlarının katkılarının önemini anlatan Vali Saran, eğitime katkıda bulunan Nurettin Uğur'a teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise, Nurettin Uğur ve iş ortağı Musevi olan İsak Nino Debehar'ın 24 derslikli lise yapılması için de protokol imzalandığını bildirip, iş adamı Nurettin Uğur'un ayrıca, Fatih Lisesi, Muhittin Özmumcu İlköğretim Okulu, 30 Ağustos İlköğretim Okulu'nun onarımına da yardımcı olduğunu söyledi.

Mahalle Muhtarı Ergin Güleç de, okullarına yaptıkları yardımdan dolayı iş adamına teşekkür etti.

İşadamı Nurettin Uğur da konuşmasında, sadece eğitim gördüğü okula değil, 4 okul onardığını ve 6 cami yaptırdığını hatırlatıp, yaptıkları hizmetlerle devletin yükünü azalttıklarını vurguladı.

Musevi işadamı İsak Nino Debehar da, "İş ortağım Nurettin Uğur kardeşim ile birlikte sadece Malatya'ya değil, birçok yerde hayırlı hizmetlerimiz vardır" diyerek, eğitimin önemini anlattı.

MASTÖB Başkanı Celal Karahan da, MASTÖB hakkında kısa bilgi aktardı. Karahan, MASTÖB yönetim kurulu üyesi olan Nurettin Uğur'u kutlayıp, "Ayrıca MASTÖB yönetim kurulu üyesi olan sayın Orhan Kaya Akçadağ, Halit Yüksel ise Pütürge ilçesine meslek yüksek okulu binası yapacaklar. MASTÖB üyesi iş adamlarımız Emniyet Müdürlüğü'ne iki binek otomobili bağışladılar" dedi.

Konuşmalardan sonra Vali Ulvi Saran, iş adamı Nurettin Uğur'a plaket verdikten sonra Melekbaba İlköğretim Okulu gezildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız