SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eğitime Yapılan Yatırım En Doğru Yatırımdır"

0
Güncellendi - 2017-03-11 04:12:37
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı, Darende Yenice Ortaokulu Müdür Yardımcısı Cansu Özer, beraberinde öğretmen ve öğrenciler ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapılan en büyük yatırımın eğitime ve çocuklara yapılan yatırım olduğunu söyledi.

Çakır, “İlimizin gelişmesi ve daha sağlıklı büyümesi için alt ve üst yapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Yapılan en büyük yatırımın eğitime ve çocuklara yapılan yatırım olduğuna inanıyorum. Uzun vadede baktığımız zaman eğitime yapılan yatırımın en doğru yatırım olduğu görülmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya genelinde birçok noktada açmış olduğumuz Semt Konakları, Külliye, Sanat Merkezi gibi tesislerle çocuklarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Eğitim merkezlerimizde 2500 öğrencimiz sınavlara hazırlanmaktadır. Ayrıca birçok branşta her yaştan vatandaşımıza kurslar verilmektedir. Kurslarımıza 7’den 77’ye herkes katılıyor. Temel amacımız çocuklarımızın daha sosyal olması, kültürel faaliyet ve sportif aktiviteler içerisinde olmasıdır.

Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman imkânlar dâhilinde okullarımızın eksikliklerine katkı sağlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız