SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eğitimi de İhmal Etmedik'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup ekiplerinden Malatya Belediyespor'da teknik heyeti ve futbolcular, Turgut Özal Koleji öğrencileri ile bir araya geldi.

İlk olarak okul yönetimiyle birlikte öğle yemeği yiyen Malatya Belediyesporlu teknik heyet ve futbolcuları, tek tek kendilerini tanıttı. Okul Müdürü Murat Kuran'a Malatya Belediyespor formasının takdimi sonrası bir konuşma yapan Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, böyle bir davranıştan dolayı okul yönetimine teşekkür ederek, "Bu tür ziyaretler bizleri çok mutlu ediyor. Bizim geçen yılda okulumuz ile diyaloğumuz olmuştu. Bu aslında bizim için bir teşekkür ziyareti" dedi.

Turgut Özal Koleji Müdürü Murat Kuran ise Malatya Belediyespor teknik heyet ve futbolcularına teşekkür ederek, "Geçen yıl okul olarak takımımızı ziyaret ettik. Tabi şampiyonluk yaşadılar ve bizleri sevindirdiler. Yaşadıkları şampiyonluk bizleri çok sevindirdi. Bizde bir eğitim kurumu olarak onları destekliyoruz. Bu bağlamda da tekrar onlarla birlikte olmak istedik. Bundan sonrada yanlarında olacağız. Ben başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Teknik heyet ve futbolcular daha sonra öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle bir saat sohbet eden Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin öğrencilere yaptığı konuşmada, "Bizlerde sizler gibi bu sıralardan geçtik. Sizlerle seneler öncesine gittik. Bize bu mutluluğu yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Bizler Malatya Belediyespor olarak sizlerin yaşında bu sıralarda oturduk. Sonuçta, hepimiz eğitimimizi tamamladık. Ama eğitim gördüğümüz sıralarda bizler futbol da oynadık. Sizin gibi bu tür imkanlara sahip de değildik. Ancak, biz her zaman öğretmenlerimizin bizlere vermiş olduğu eğitimden faydalandık. Futbol oynarken, eğitimimizi ihmal etmedik. Bu nedenle futbolcularımızın bir çoğu yüksek öğrenim görmüş arkadaşlarımızdan oluşuyor. Sizlerde hem sporunuzu yapacak hem de derslerinize çalışacaksınız. Bunun yanında sağlığınıza ve beslenmenize de dikkat edeceksiniz. Ben hepinizin gözlerinden öpüyorum" şeklinde konuştu.

Büyük coşku ve tezahüratlar eşliğinde salon çıkışına kadar futbolculara sevgi gösterisinde bulunan çocuklar, futbolculara gül verirken imza almayı da unutmadılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız