SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eğitimi de Sporu da Aksatmayın'

A- A+ PAYLAŞ

Danone Türkiye Futbol Şampiyonası Karması'na katılmak üzere Malatya'dan 2 öğrenci futbolcu giderken, gitmeden önce Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut'u makamında ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı, Danone ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliği ile düzenlenen, küçükler Futbol Türkiye karması bölge seçmelerinin 25-26 Nisan 2008 tarihinde Şanlıurfa'da düzenlendiği, bölge seçmelerinde Malatya'dan giden Battalgazi Gazi İlköğretim Okulu'ndan Furkan Pekşen ve Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'nda Hakan Bezici'nin başarı göstererek, İstanbul'da düzenlenecek olan Danone Türkiye Karmasına katılmaya hak kazandıkları bildirildi.

İstanbul yolculuğu öncesi, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut'u makamında, öğrenciler ile Malatya Futbol Malatya İl Koordinatörü Sinan Alkış ziyaret etti.

Göstermiş oldukları başarıdan dolayı sporcu öğrencileri, onlara destek olan ailelerine ve spor izcilik şubesine teşekkür eden eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, sporcularla sohbet ederek başarılarının devamını diledi.

Bulut, sporcu öğrencilerin hiçbir zaman eğitimlerini aksatmadan her ikisini bir arada sürdürmelerini tavsiye edip, İstanbul'daki seçmelerde başarılarının devamını diledi.

Malatya Futbol İl Koordinatörü Sinan Alkış ise, Danone'nin bu tür organizasyonları ile çocuklar ve aileler üzerinde meydana getirdiği olumlu etkiye değinerek, bu tür etkinliklere destek veren herkese teşekkür etti. Ziyaret sırasında, Milli Eğitim Müdürlüğü Spor İzcilik Şube Müdürü Şinasi Fırat, İl Beden Eğitimi Koordinatörü Yunus Çatal da bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız