SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eğitimimiz Kolej Seviyesinde"

A- A+ PAYLAŞ
 
Yazıhan SODES Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda, Yazıhan İlköğretim okulunda eğitim gören birinci, ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerine  “Kung Fu Panda 2” adlı  filmi izletildi. 
 
"SANAT BİLİNCİNİ GELİŞTİRİYOR"
 
Okulda sınıf öğretmeni olan Kader Güllü, 65 öğrencinin seyrettiği film ile ilgili yaptığı konuşmada, "Daha önce “Kung Fu Panda” serisinin ilk filmini öğrencilerle yaplaştık. Bu tür filmler  öğrencilerde sinema  sanatı  bilincini geliştiriyor. Yılın farklı dönemlerinde öğrencilere eğitici film gösterimleri yapılacaktır." dedi. 
 
"KOLEJ SEVİYESİNDE EĞİTİM VERİYORUZ"
 
Yazıhan İlköğretim Okulu  Mustafa Öz ise yaptığı konuşmada, " SODES Kültür ve Sanat Merkezi Projesi sayesinde donanımlı bir Merkeze sahibiz. Bu tür etkinlikleri gerçekleştirerek, Kültür Merkezi’ni  en iyi şekilde kullanacağız. Okulumuz,  eğitim-öğretim faaliyetleri anlamında iyi bir noktada. 15-20 kişilik sınıf mevcutları, kaliteli hizmet sunumu, yapılan fiziki çalışmalar, yürütülen projeler,  genç-dinamik ve istekli öğretmen kadrosuyla  kolej seviyesinde eğitim veriyoruz. Velilerin eğitime olan ilgisi noktasında da şanslıyız. Her geçen yıl eğitim-öğretim faaliyetlerine daha aktif bir katılım gösteriyoruz. dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız