SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eğitimlere Ağırlık Verildi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:02:28
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde personele yönelik eğitimlere ağırlık verildiği bildirildi.

Kimya Mühendisi Orhan Sezgin Selçuk, yaptığı açıklamada, “Turgut Özal Tıp Merkezi teknolojik ataklarının yanı sıra hastanedeki tüm birimleri ayırt etmeksizin hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor. Bu ay içerisinde kanserin erken dönemde tanı ve tedavisine yol gösterecek teknoloji harikası PET/BT cihazı ile yoğun bakımdaki hastaların hasta yakınları ile görüntülü ve sesli görüşmelerine imkan tanıyan iPad teknolojisini merkeze kazandırarak teknolojiye hızlı bir şekilde ayak uydurduğunu ispatladı” ifadelerini kullandı.

Kimya mühendisi Orhan Sezgin Selçuk, “Turgut Özal Tıp Merkezi bu bağlamda yaklaşık 4 aydır süren personel eğitimlerini de aksatmadan devam ettiriyor. İletişim, empati, hasta ve hasta yakını iletişimi gibi konularda eğitim veren eğitimler verilmektedir. Hastanemiz tüm birimleriyle öncelikle teknolojik anlamda kendisini çok iyi donatmaktadır. Özellikle hastane yönetimimiz ekip olarak güncel bilgilerle teknolojik gelişmeleri titizlikle takip ederek bu teknolojileri hastanemize hızlı bir şekilde kazandırmaktadır. Bunun yanı sıra yönetimimiz personel eğitimlerinde hiçbir birim ve birim personeli ayırt edilmeksizin hizmet içi eğitimlere çok ciddi yatırım yapmaktadır. Bu eğitimler sadece teorik anlatım olarak kalmamak da ayrıca vaka örnekleri ile karşılıklı tartışılmaktadır. Malatya ilimizde kurumlar içinde eğitim takvimini istikrarlı bir şekilde uygulayan ve uzun soluklu bir eğitim programı amaçlayan birinci kurumuz. Eğitimlerimiz sona erdiğinde verilen bilgilerin unutulmaması ve devamlı güncel kalması için personel arkadaşlarımız ile devamlı olarak karşılaştıkları iletişim vakaları tartışılıp istişare edilecek ve anında çözüm getirilecek'' açıklamasını yaptı.

Selçuk, son derece özverili çalışan hastane yönetiminin eğitimler konusunda çok ciddi yatırımlar yaptığını belirterek sadece kurum içerisinde değil, Kalkınma Bakanlığının SODES projeleri kapsamında da merkezlerine personel kazandırdıklarını ve bu personellerin eğitimleri konusunda da en mükemmeli hedeflediklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız