SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eğitimleri Sık Sık Denetliyorum"

0
Güncellendi - 2017-04-18 02:29:58
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen beraberindekiler ile birlikte Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette özen ülkenin zor bir dönemden geçtiğini, bu zor günlerde, vatan hainleriyle, bu vatana kastedenlerle, ülkenin ekmeğini yediği halde ihanet edenlerle, 15 Temmuz darbe girişiminde bir olup vatandaşlarımızı şehit edenlerle korucular olarak mücadele ettiklerini dile getirdi.

Vali Toprak’ın 15 Temmuz sürecinde Malatya'da sergilediği duruştan ve son dönemlerde güvenlik korucuları ile ilgili yapmış olduğu çalışmalarından dolayı da teşekkürlerini iletti.

Vali Toprak da, eski adı ile köy korucuları şimdi adı ile güvenlik korucularının her zaman için devletin yanında ve hainlerin karşısında olduklarını, bundan sonrada olacaklarını bildiğini, Cumhurbaşkanının, hükümetin, bakanların ve onların temsilcisi olarak ilde kendilerinin de korucuların her zaman yanında olduğunu belirtti.

Hükümetin koruculara verdiği değerin ve önemin göstergesi olarak özlük hakları ve sosyal hakları gibi alanlarda büyük iyileştirmeler yaptığını, kendilerinin de bunları koruculara yansıttığını ifade eden Vali Toprak, Malatya'da göreve başlayan güvenlik korucularıyla her fırsatta beraber olduğunu ve iyi eğitim almaları amacıyla eğitimleri esnasında sık sık kendilerini denetlediğini söyledi.

Ziyaretleri için Başkan Sözen ve beraberindekilere teşekkür eden Vali Toprak, tüm güvenlik korucularına başarılar dilerken, aileleri ile birlikte huzur ve sağlık içerisinde yaşamaları temennisinde bulunarak şehit korucuları da rahmetle anarak ailelerine başsağlığı dileğinde bulup en küçük sıkıntılarında dai kapılarının kendilerine açık olduğunu ifade etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız