SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitmen G.Antep ve Adana'dan

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:42:16
Eğitmen G.Antep ve Adana'dan
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 22-25 Ekim tarihlerinde açılacak olan yüzme hakem kursunda eğitim verecek olan eğitmenler belli oldu.

Türkiye genelinde yüzme hakem kursunun açılacağı bildirildi. Bu kapsamda 10 şehir arasında yer alan Malatya'da da 22-25 Ekim tarihleri arasında kurs açılacağı duyuruldu.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından açılacak olan kurs kapsamında kurs, Türkiye Yüzme Federasyonu Adana Bölgesi MHK Üyesi Uluslararası Hakem Gürkan Bencan ve Gaziantep Bölgesi Uluslararası Hakem Ahmet Yıldız tarafından verilecek. 

YÜZME HAKEM KURSUNA KATILACAKLARDA ARANAN ŞARTLAR

1-T.C vatandaşı Olmak.

2-2 Adet Fotoğraf.

3-En Az Lise ve dengi okulu mezunu olmak.

4-Doğum Tarihine Bakılmaksızın yıl itibariyle 18 yaşından küçük 35 yaşından büyük olmamak.

5-Sağlık durumu hakemlik Yapmaya uygun Olmak.

6-Ceza Kurullarından 3 ay veya daha fazla ceza almamış olmak.

7-Ağı Hapis veya bir yıldan fazla yahut yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasıyla hükümlü bulunmamak.

8-Kursa katılacak adaylar Garanti Bankası Anafartalar Şubesi TR 15 0006 2000 7110 0006 2988 89 nolu Türkiye Yüzme Federasyonu Hesabına 50 TL ücret yatırmaları gerekmektedir.

İSTENEN BELGELER

Dilekçe (Kursun açıldığı ilin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne verilecek)

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (doğum tarihindeki ay ve gün bakılmaksızın yıl itibariyle 18 yaşından küçük 35 yaşından büyük olmamak)

2 Adet Fotoğraf

Diploma Fotokopisi (En az lise ve dengi okul)

Doktor Raporu (sağlık durumu Hakemlik yapmaya uygun Olmak)

Spor İl Müd.den Ceza Yazısı (ceza Kurulundan 3 ay veya daha fazla ceza almamış olmak)

Adi Sicilden sicil kaydı(Ağır Hapis veya Bir yıldan fazla yahut yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasıyla hükümlü bulunmamak.

Ücret Makbuzu (kusa katılacak adaylar Garanti Bankası Anafartalar Şubesi TR 15 0006 2000 7110 0006 2988 89 nolu Türkiye Yüzme Federasyonu hesabına 50 TL ücret yatırmaları gerekmektedir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız