SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Eğlence Yerleri Cezmi Kartay'dan Çıkacak..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, son aylarda silahlı ve bıçaklı kavgalarla şehir merkezinde dikkatleri üzerinde toplayan Cezmi Kartay Caddesi'ndeki eğlence merkezlerinin şehir dışına taşınması için Malatya Belediyesi tarafından başlatılan çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne bayramlaşmak için yaptığı ziyaret esnasındaki açıklamalarında, Cezmi Kartay Caddesi'nde faaliyet gösteren birahane ve pavyonların şehir merkezinin dışında taşınması için yer tespit çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Akın, "Şehir merkezleri şehir dışına çıkartılacak. Meclis üyelerimiz, yer araştırması yapıyorlar. Şu anda 3-4 yer belirlendi. Uygun bir yer bulunduğunda meslek grubu olarak aynı yerde faaliyet gösterecekler" dedi.

Cezmi Kartay Caddesi'nde yaklaşık 30 tane eğlence merkezi bulunuyor.

Belediye Başkanı Akın, Beydağını'nı imara açılması çalışmalarının da devam ettiğini kaydederek, "Burada ileriye dönük tüm altyapı çalışmaları şimdiden oluşturulacak. Mesela yolların genişliği en az 50 metre olacak. Gelecekte burada altyapı sorunu yaşanmayacak" şeklinde bilgi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız