SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğlence Yerlerinde Denetim

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da eğlence yerleri, Emniyet Müdürlüğü'nün önderliğinde ilgili kurumların da katılımıyla denetlendi. Denetim sorumluluğu bu kuruluşların birçoğundan daha çeşitli ve daha fazla olan belediyeden ise bu denetime katılan olmadı.

İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, TEDAŞ, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Tarım Müdürlüğü ve SSK İl Müdürlüğü ekipleri Cezmi Kartay Caddesi üzerinde faaliyet gösteren birahane ve gazinolara ortaklaşa operasyon düzenledi. Belediye Zabıta ekiplerinin ise denetimlere gelmediği öğrenildi.

Yapılan denetimler sonucunda Asayiş Şubesi ekipleri, bir işyerinde yaşı küçük bayan bulundurmaktan dolayı tutanak tuttu. SSK İl Müdürlüğü ekipleri ise 2 ayrı işyerinde sigortasız eleman çalıştırılmaktan dolayı 7 kişi hakkında tutanak tuttuğu belirtildi.

TEDAŞ ekiplerince kaçak elektrik kullanımına rastlanmazken, bazı eksikliklerin giderilmesi için 5 işyerine tutanak tutulduğu belirtildi. Bir hafta önceki denetimlerinde borcunu ödemeyen işyerleri ile ilgili ihbarı sonrasında TEDAŞ'ın, işyerlerinin
borçlarını taksitlendirdiği belirtildi.

Tarım İl Müdürlüğü ile Sağlık İl Müdürlüğü ekiplerinin denetimlerinde de 5 ayrı işyerine sağlık karne muayenelerinin eksik olmasından dolayı, 2 işyerine de sıcak su bulundurmamaktan dolayı rapor yazıldığı öğrenildi.

Cezmi Kartay Caddesi'ndeki eğlence yerleri ile ilgili denetimlerin sürdürüleceği ve önlemlerin arttırılacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız