SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eğlenceyi İşkence Gösterdiler!'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:38:02
'Eğlenceyi İşkence Gösterdiler!'
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Savaş Yılmaz, Alanya'da sahilde sporcuların kendi arasında yaptıkları şakalaşmanın yanlış yansıtıldığını iddia ederek, "Sporcuların kendi aralarındaki şakalaşmaları ve eğlenceleri 'işkenceymiş' gibi gösterildi" dedi. 

Alanya'da 1. Ligi ve 2. Ligi belirleme müsabakalarına katılan Malatya Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü'nün bayan takımında yer alan 2 sporcunun kuma gömülüp, köpekle işkence yapıldığına dair yayınlanan haberlere kulüp başkanı Savaş Yılmaz ile sporculardan yalanlama geldi. 

"Sporcular kendi aralarında eğleniyorlardı"

Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Savaş Yılmaz, bayan takımının 15-0 mağlup olmasının ardından takımın sporcuları Elif Buse Çetin ve Seda Polat'ı kuma gömüp, köpekle işkence yaptıkları iddialarını yalanlayarak, "Biz Cumartesi günü Alanya'ya gittik ilk gün maçımız yoktu. Hava güzeldi çocukları eğlence olsun diye sahile götürdük. Erkekler yüzdü, kızlarımızda sahilde eğlendiler. Sahildeki eğlenceleri daha sonra sosyal medya sayfamıza attık. Sporcularımız kendi aralarında eğlendi. Videoları profilimizden alıp, haber yaptılar. Haberi sayfamızdan alıp, haber yaptıranlar Hokey Federasyonu'nda bize karşı muhalif olan bir kaç kişidir. Bunu fırsat bilip, böyle ucuz bir yola başvurdular. Çocukların eğlencesini 'hoca çocuklara işkence yapıyor' gibi bir sahne oluşturdular. Haberi gördüğümüz şok olduk, güldük. Bunların hepsi eğlenceye yönelik, kendi aralarında yaptıkları şeylerdi. Çocuklara işkence yaptığımızın iddia edilmesi çok alçakça bir yaklaşım" dedi. 

"Maç oynamamıştık"

Yılmaz, müsabakaların 11-17 Nisan tarihleri arasında yapıldığını, kendilerinin ise 10 Nisan'da Alanya'ya gittiklerini ve söz konusu videoların o gün çekildiğini kaydetti.

Sporcularına işkence yaptığı iddialarının alçakça bir yaklaşım olduğunu savunan Yılmaz, "Biz yensek de yenilsek de her zaman eğleniyoruz. Çocukların kendi aralarında eğlence 'işkence' olarak gösteriliyor. Bu alçakça ve ucuz bir yaklaşım" ifadelerini kullandı. 

"Biz güldük, eğlendik"

Çekilen videoda kuma gömülü olan sporculardan Seda Polat, köpekten korktuğu için çığlık attığını ifade ederek, çok eğlendiklerini ve hocalarının kendilerine işkence yapmadığını öne sürdü.

Polat, "Korktuğum için yanımdan da geçse korkuyorum. Sahilde eğleniyorduk Erkekler kendi aralarında bizde kendi aramızda eğleniyorduk. Şamata olsun diye kuma gömüldük, arkadaşlarımız korkutmak amaçlı köpeği getirdiler. Korktuğum için çığlık attım. Videonun devamında gırgır şamata yaptık. Haber içerisinde gösterilen maçta biz yoktuk. Biz güldük, eğlendik. Çığlık atmam köpekten korktuğum içindi. Sahilde evcilleştirilmiş bir köpekti. Gırgır olsun diye çektik. Köpek bize ait değil" diye konuştu. 

"Bir kere maça bile çıkmamıştık"

Elif Buse Çetin ise, videonun maç oynanmadan önce çekildiğini ifade ederek, "15-0 yenildiğimiz maçtan sonra bu tür bir olayın yaşandığı iddiası gerçek değil. Biz daha maç bile oynamamıştık" dedi.

Çetin, "Her şey yalan. Bu benim ilk turnuvam değil, çok turnuvaya çıktım hocam bana hiç şiddet uygulamadı. Bir kere maçlara bile çıkmamıştık. Eğlencemizi kıskanıyorlar. Bizi düşünmeden bu haber yapıldı" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız