SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğlenmeye Gidip, Soyulmuşlar!..

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran 3 kişi, kendilerini eğlenmek için evine davet eden bir kadınla para yüzünden çıkan tartışmanın ardından eve gelen 4 kişi tarafından paralarının gasbedildiğini iddia ettiler. Bu arada, bir çocuktan 1 YTL (1 milyon TL) gasbettikleri öne sürülen iki kişiden biri tutuklandı.

GASP İDDİASI..
Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre; Beydağı Polis Merkezi'ne başvuran 37 yaşındaki A.U., 42 yaşındaki R.E. ile 47 yaşındaki N.B.adlı şahıslar, 16.30-22.30 saatleri arasında yaşadıkları olayları anlatıp, gasp iddiasında bulundular.

Bu şahıslar, Gamze adlı bir kadının yanlarına gelerek birlikte eğlenmeyi teklif ettiğini, kendilerinin bu teklifi kabul ederek kadının arabasına bindiklerini ve Yamaç Mahallesi'ndeki bir eve gittiklerini, kadınla aralarında para konusunda anlaşmazlık çıktığını, bu sırada elinde silah ve bıçak bulunan 4 şahsın içeri girerek kendilerinden para ve cep telefonlarını istediklerini, R.E.'nin cebinde bulunan 500 YTL'yi alan şahısların, 2 araçla buradan kaçtıklarını öne sürdüler.

Polis, araştırmayı sürdürüyor.

ÇOCUKTAN GASP..
Öte yandan, Malatya'da bir çocuktan 1 YTL (1 milyon TL) gasp ettiği iddia edilen bir kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Sıdıka Y. (Yılmaz), çocuğu R.Y'den bıçak zoruyla 1 YTL'sini aldıklarını öne sürdüğü K.G. ve E.G. isimli şahıslardan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan iki kişi "bıçak zoruyla gasp" suçundan adliyeye çıkarıldı. Şahıslardan K.G. tutuklanarak Malatya E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Öte yandan, K.G ve E.G'nin Şerif Bulut isimli şahıstan da bıçakla zorla para istedikleri ileri sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız