SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ehliyetsiz Sürücü Öldürdü!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kiralık otomobil ile trafiğe çıkan 17 yaşındaki bir genç, çarptığı 13 yaşındaki kız çocuğunun ölümüne neden oldu.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya merkez Hasanbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir akrabası tarafından kiralanan 44 FK 414 plakalı otomobili alan 17 yaşındaki U.Ö. adlı genç, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yolda geçmekte olan 13 yaşındaki Gülhan Elvan Kartal'a çarptı.

Kazada ağır yaralanan kız çocuğu, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altında iken hayatını kaybetti. Kazaya karışan sürücü gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Bu arada Sivas yolundaki kazada da 2 kişi yaralandı. Kaza Malatya-Sivas karayolu 2. kilometresinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 44 KA 653 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yoldan çıkarak devrildi. Kazada otomobilde bulunan 6 kişiden Mustafa Kuş ve Ferman Yabaş adlı kişiler ağır yaralandı. Yaralılar, kaza yerine giden ambulansla Devlet Hastanesi Beydağı kampusüne kaldırıldı.

Çöşnük’te ise 33 yaşındaki A.A. ve 45 yaşındaki Y.S. yönetiminde bulunan araçlar çarpıştı. Kazada 24 yaşındaki R.S., 45 yaşındaki D.S. adlı kadınlar ile M.A. ve R.S. adlı kızlar yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız