SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ek Kontenjan Bekliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'dan kutsal topraklara umre için gidenler, adeta hac yolculuğu gibi kalabalık vatandaş topluluğunun katılımı ile uğurlandılar.

Şehirler arası otobüs terminalinden Müftü Hacı Yusuf Gül, Müftü Yardımcısı Ünal Tan'ın katılımı ile dua ve tekbirlerle uğurlanan 4 otobüste toplam 165 kişinin, Malatya hava alanından direkt Suudi Arabistan Cidde'ye gittikleri bildirildi.

BİR YILDA HAC'DAN FAZLA UMRE'YE GİDENLER OLDU

Umre yolcularıyla ilgili açıklama yapan Müftü Hacı Yusuf Gül, bu sene bin 200 civarında kişinin Umre'ye gittiğini ifade edip, "Umre yolcularımız Malatya hava alanından direkt Cidde hava alanına gidecekler" dedi. Gül, bu yıl hacca gideceklerden daha fazla umre yolculuğuna gidenlerin olduğunu kaydetti. Müftü Gül, hac ek kontenjanı beklediklerini de ifade etti.

Diğer yandan, umre yolculuğuna gidenler yaptıkları açıklamada, Ramazan ayını huşu içerisinde geçirmek için umre yolculuğunu Ramazan'a denk getirdiklerini belirtip, "Allah herkese kutsal toprakları ziyareti nasip etsin" dediler.

Bu arada, Ramazan ayında umre yapmak isteyenlerin başka bir kafilesinin de 8 Ağustos pazar günü hareket edeceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız