SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ek Sınav İçin Uyarı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Berk, lise öğrencilerine getirilen ek sınav hakkından yararlanmak için 15 Ağustos'a kadar müracaat yapılması gerektiğini belirtti.

Yaptığı açıklamada, liselerde ortalama yükseltme sınavıyla ilgili bilgi veren Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Berk, "Eylül ayında yapılacak olan sorumluluk sınavı döneminde, önceki yıllardan sorumlu olunan dersler ile alan değişikliğinden dolayı sorumlu tutulan derslerin yanı sıra, ders kesiminde gerçekleştirilen ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları sonu itibarıyla öğrencilerin öğrenim gördükleri sınıfta başarısız oldukları en fazla 4 dersten sınava alınacaklar" şeklinde konuştu.

Sözü edilen sınavdan yararlanmak isteyen öğrencilerin 15 Ağustos'a kadar okullarına müracaat etmeleri gerektiğini hatırlatan Mahmut Berk, konuyla ilgili ayrıntılı bilginin Milli Eğitim Müdürlükleri ile liselerden alınabileceğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız