SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ek Süre Mutlu Edecek'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, SSK ve Bağ-Kur'a prim borçları bulunan işveren ve sigortalıların borçlarının yeniden yapılandırılması ile ilgili uygulamaya ek süre verilecek olmasının esnaf ve sanatkar camiasını mutlu edeceğini belirtti.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, “SSK ve Bağ-Kur'a prim borçları bulunan işveren ve sigortalıların borçlarının yeniden yapılandırılmasını öngören kanuna göre, son başvurular 28 Temmuz 2008 günü sona ermişti. Esnaf ve sanatkarımız, hükümetimizin bu uygulamasından gücü nispetinde faydalanmaya çalışmıştır. Ancak, uygulamada süresinin uzatımı konusunda esnaf ve sanatkarlarımızın yoğun bir talebi olmuştur. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik’in uygulamaya 20 gün başvuru ve 20 günde ödeme süresi olmak üzere toplam 40 gün ek süre verilmesine yönelik yasal düzenleme yapılacağını açıklaması bizleri memnun etmiştir. Hükümetimize, esnaf ve sanatkara bu yaklaşımından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kaydetti.

Keskin, “Uygulamadan faydalanan esnaf ve sanatkarlarımız mutlaka taksitlerini zamanında yatırmalıdır. Verilecek olan ek süre ile birlikte uygulamadan faydalanmak isteyen esnaf ve sanatkarlarımızda şimdiden hazırlıklarını yapmalıdır” şeklinde uyarıda da bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız