SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ek Tarifenin İlk Uçağına Su Takıyla Karşılama

0
Güncellendi - 2017-07-05 04:20:32
Ek Tarifenin İlk Uçağına Su Takıyla Karşılama
A- A+ PAYLAŞ

Türk Hava Yolları'nın, haftanın 3 günü İstanbul- Malatya arasına öğle saatlerinde koyduğu ek seferler başlarken, ek tarifenin ilk uçağı, Malatya Erhaç Havalimanı'na indiğinde, itfaiye araçlarının sıktığı suyun oluşturduğu takın altından geçerek aprona yanaştı.

THY Malatya Satış Müdürlüğü, haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri için konulan ek seferlerin ilkinin 3 Temmuz Pazartesi günü yapıldığı bildirildi. Ek tarife ile İstanbul Atatürk Havalimanı ile Malatya Havalimanı arasında karşılıklı düzenlenen direkt uçak seferi sayısı 14'ten 17'ye yükseldi.

Ek seferlerde, haftanın 3 günü uçaklar İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 12.10'da Malatya'ya, Malatya'dan da 14.55'te İstanbul'a hareket edecek.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)
    Neyin davasına düşmüş bazı arkadaşlar anlamıyorum. Bu memleketin en önemli sorunu kendi havaalanının yani SİVİL HAVAALANININ olmayışıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Benim bildiğim firmanın ilk seferinde bu organizasyon olur her tarifede bu kutlama yapılır mi. Dostlar alışverişte görünsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (6 yıl önce)
    Arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapıyorlar bu bir gelenektir.İlk uçuşlarda ilk seferlerde bu uygulama her yerde yapılır Hava Kuvvetlerinde bile bu gelenek vardır
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaş, öyle bir yorum yapmışsınki, sanki Malatya'ya ilk defa uçak gelmiş gibi anladım. Hepi topu haftada üç gün daha fazla sefer koymuşlar. Bunun neyini kutluyorlar, anlamadım. Görmemişin oğlu olmuş misali...
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (6 yıl önce)
    hayırdır ayrımcılıkmı yapıyorsunuz neden yorumumu engeliyorsunuz sebep
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah (6 yıl önce)
    Değerli yorumcu arkadaşlar, bduş alırken 45 dk suyun altından cıkmayan, bir bardak soğuk su içmek için musluğu 5 dk açık bırakan, traş olurken suyu kapatmayan insanları da düşününce Malatya'mıza böyle bir hizmeti daha getiren THY pilotlarımıza yapılan bu küçücük karşılamanın-jestin yerinde olduğunu düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet estetik (6 yıl önce)
    afrika ülkelerine inen ve bir ilkin yaşanıldığı ilk uçak gibi :::))))) bu komedi yerine malatyalılar elazıgdan ucus gerceklestiriyor fıyatlar yarı yarıya farkettiği için bunu haber yapın komik olmayın fiyatlar niye pahalı arastırın ve hak savunun neymiş tankerlerle tarifeli ucaga su tutulmuş az bile mehter takımını getirseydınız
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (6 yıl önce)
    ALLAH devletimizden razı olsun bundan 10 yıl önce bırak uçağı otobüste bile adam yerine koymuyorlardı şimdi haftada 3 gün uçak var vır vır ediyorsunuz.nankör olmayın artık o günler eskiden kaldı beğenmiyorsan binme sana zorlamı gel uçağa bin diyorlar siz gidin otobüse binin
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz44 (6 yıl önce)
    BEDAVA SEYAHAT! He, he. Malatya Malatya bulunmaz eşin. Senden başka bu kadar sefer yapılan il yok. Hem de bedava. Neyin kutlaması bu? Tonlarca suyu niye boşa sıktı bu aklıeveller? Hangi aklın ürünü bu? Sanki bedava taşıyor THY. Bilet bulamıyorsun bir de kazık fiyatlar. Ne yapılsa müstehak bu millete!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Bu kadari da ancak malatyada olut.bu nedir arkadas ya....kacinci yuzyilda yasiyoruz .sacmaliklar diyari...
    0
    0
    Yanıtla