SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ekici Görevi Bıraktı

A- A+ PAYLAŞ

MHP il başkanı Ömer Ekici, 8 yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı. Ekici Milletvekili aday adayı olacağını, bu nedenle genel merkezin buna ilişkin genelgesi doğrultusunda görevden ayrıldığını bildirdi.

Ekici'nin konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Sekiz yılı aşkın bir süredir onurla yürütmekte olduğum İl Başkanlığı görevimden, Genel Merkezimizin; 11/12/2010 tarihli genelgesine istinaden;

Yol arkadaşlarım, aziz dava arkadaşlarım, ilçe başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimizin gerek sözlü gerekse imza altına alınmış yazılı taleplerini dikkate alarak;

2011 yılında yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak üzere şeref ve onurla yürüttüğüm Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı görevimden ayrılıyorum.

Bu kararım ülkem, hemşerilerim, camiam ve şahsım için hayırlı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

2002 yılından başlayarak bugüne kadar süregelen görevim sırasında;
Milliyetçi-ülkücü tavır ve ilkeli duruşumuzdan taviz vermeden,
Hiçbir güçlük ve engele aldırmadan,
Riyakarlık ve ikiyüzlülüğe fırsat vermeden,
Ülkemin ve insanımın hakkına ve hukukuna azami özen göstererek, samimiyet ve sadakatle hizmette bulunduk.

Bugün de görevini yapmış olmanın vicdani rahatlığı, gönül huzuru içinde il başkanlığı görevinden ayrılırken;

Benimle aynı ilkeleri paylaşan, destek ve çabalarıyla sorumluluğu birlikte taşıma gayreti içinde olduğumuz,

Yol arkadaşlarıma, teşkilat yöneticilerime kamuoyu önünde minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Görevde bulunduğum sürece;
Desteklerini esirgemeyen, her hal ve şart altında hep yanımızda olan, bize güç ve güven veren, fedakâr, bir o kadar da cefakâr milliyetçi - ülkücü camiaya, her şeyden önce bu onurlu görevi bana tevdi ettikleri ve birlikte yol arkadaşı oldukları için minnet ve şükran duygularımı ifade etmek istiyorum.

Aynı şekilde, dertleriyle dertlendiğimiz, sorunlarını anlama, ilgili kişi ve kuruluşlara iletme ve çözümünün de takipçisi olduğumuz aziz Malatyalı hemşerilerime, bize gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Takipçisi olduğumuz hemşerilerimin sorunlarının çözümü noktasında yardımcı olan kamu görevlileri ve amirlerine de şahsım, teşkilatım ve Malatyalı hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum.

Ve nihayet, gerek il ve ülke gündemine dair duygu ve düşüncelerimizi, gerekse bu uğurda çaba ve etkinliklerimizi kamuoyuna ulaştırmakta yakın ilgi ve destekleri için yerel basınımızın siz değerli mensuplarına minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Başta aziz dava arkadaşlarım ve milliyetçi- ülkücü camia olmak üzere, hemşerilerim emin olmalıdırlar ki; geçmişimde olduğu gibi, bugünden sonra da ülkücü hareket Türk milliyetçileri, teşkilat içerisinde nerede olmam isteniyorsa orada olacağım.

Bu duygularla bayrağı devralacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Hakkınızı helal ediniz. Allaha emanet olunuz. Allah yar ve yardımcımız olsun, diyor, Saygılar sunuyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız