SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Ekici'yi Destekliyoruz''

A- A+ PAYLAŞ

MHP’nin 9 ilçe başkanı, 27 Eylül’de yapılacak olan il kongresinde, mevcut il başkanı Ömer Ekici’ye destek vereceklerini, ortak bir bildiri ile açıkladılar.

Merkez ilçe başkanı Cumali Gürhan, Akçadağ ilçe başkanı Arif Savun, Yazıhan ilçe başkanı H.Basri Kaya, Kuluncak ilçe başkanı Lütfi Yılmaz, Hekimhan İlçe Başkanı Ramazan Öztürk, Pütürge ilçe başkanı Ahmet Eren, Yeşilyurt ilçe başkanı Erdal Taşdemir, Darende İlçe Başkanı İbrahim T.Ateş ile Doğanyol ilçe başkanı Necmettin Conger’in imzasını taşıyan açıklama şöyle:

”İhanetle ihmal arasında karar noktasında bir anlayış körelmesi sonucu Anadolu Türklüğü’nün son bağımsız devleti Türkiye Cumhuriyeti’nin içinde yaşadığı sorunlu coğrafyada,ebedi vatanında milli varlığını koruması için güçlü ve istikrarlı bir toplum ve devlet olması AKP yönetiminde tümüyle hayal haline gelmiştir.Ülkedeki bu vahim gidişin durdurulması bir bütün olarak Türk milleti için artık varoluş-yokoluş meselesi haline gelmiştir.

Ülkede bu vahim gelişmelerin yaşandığı bir dönemde partimiz 9. olağan genel kurul hazırlıkları çerçevesinde ilçe kongrelerini yaparak 27/09/2009 Pazar günü il kongresini yapma hazırlıklarındadır.

Ülkücülüğün kişiye yüklediği sorumluluklardan en önemlisi içinde bulunduğumuz durumu çok iyi okuyarak gereğini yapmasıdır.

Sayın mevcut İl Başkanımız;

Özellikle yapılan yerel seçimlerde aday tespiti hususunda İlçe Başkanlarının ve yönetimlerinin fikirlerine çok büyük önem vermiş İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarını İlçe teşkilatlarının doğrultusunda belirlemiş ve birçok yerde başarılı sonuçlar elde edilmiştir.

Önce ülkem ve milletim,sonra partim düsturunda her zaman dik durmuş,kişisel duygusallığa yer vermemiştir. Her hususta açık fikirli olup en küçük konularda bile istişare ederek hüküm yürütmüştür. İstişareye açık,tenkide ve eleştiriye açık bir yönetim sergilemiştir.

Milliyetçi Harekete bilgi ve tecrübesiyle ,adalet ve hoşgörüsü,dava anlayışı ve dik duruşuyla,özveri ve samimiyeti ile büyük hizmeti olan değerli dava adamı İl Başkanımız Ömer Ekici’nin başkan olmasının ilimiz ve partimiz için doğru tercih olacağına inanıyoruz ve Sayın Ömer Ekici’yi destekliyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız