SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ekip Ruhu İle Başarıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi'ne yeni yapılan ameliyathaneler, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Hastane salonunda düzenlenen açılış törenine, AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık, Sağlık Müdürü Hacı Bayram Zengin, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Vahap Boztepe, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşma yapan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, hükümetlerinin sağlıkta değişim ve dönüşüm ile sağlık alanında devrim niteliğinde hizmetler yaptığını hatırlattı. Çalık, "İktidara geldiğimiz 7 yıldan beri sağlık kuruluşlarının tadilat ve onarımla daha iyi nasıl hizmet edebileceğimizin, fiziki çalışmaların iyileşmesinin çalışmalarını yapıyoruz" dedi.

Çalık, Malatya'nın, doğusunda Turgut Özal Tıp Merkezi, batısında yapılacak 850 yataklı Devlet Hastanesi, TOKİ'de yeni açılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, özel hastaneleri ile sağlık merkezi olacağına da dikkat çekti.

Sağlık Müdürü Hacı Bayram Zengin ise konuşmasında, sağlıkta yaşanan gelişmeleri dile getirdi. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi ile birlikte birçok yeniliğe imza attıklarını söyleyen Zengin, hizmet içi eğitimine de önem verdiklerini vurguladı. Kurumların ekip ruhu ile çalışması halinde başarıya ulaştığını aktaran Zengin, "Birimizin başarısını hepimizin başarısı olarak algılıyoruz. Hepimiz birimiz için, birimiz hepimiz için prensibi ile çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Malatya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Vahap Boztepe de, Malatya'ya yapılacak sağlık hizmetlerinde aradıkları Milletvekili Öznur Çalık'ın taleplerini boş çevirmediğini ve sağlık alanında yapılan hizmetlerde büyük payı olduğuna dikkat çekti. Boztepe, "Yaklaşık 1.5 yıl süren bir çalışmanın sonucunda böyle bir ameliyathaneye kavuştuk. Hastanemizde şuanda son derece modern aletlerle donatılmış, son derece güzel teknolojik hizmetlerin sunulduğu güzel bir ameliyathaneye kavuşmuş olduk. İnşallah bundan sonra Malatya'ya daha güzel hizmetler vereceğiz. Son derece modern bir ortamda, son derece nezih ve güvenli bir ortamda hizmetimize devam edeceğiz. Ameliyathanemizin duvarları anti bakteriyel kaplama ile kaplıdır. Mikrop barındırması söz konusu değil. Anestezi cihazlarımızı yeni aldık. Merkezi oksijen ve merkezi gaz sistemi var. Eski ameliyathanemize göre çok farklı" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra steril elbise giyen davetliler, yeni ameliyathaneleri gezdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız