SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ekipler Alarma Geçti, O Dolapta Çıktı!

0
Güncellendi - 2016-11-12 02:26:26
Ekipler Alarma Geçti, O Dolapta Çıktı!
A- A+ PAYLAŞ

Hatunsuyu’nda kendisinden uzun süre haber alınamayan 10 yaşındaki çocuk için AFAD, İtfaiye, Jandarma, köy korucuları seferber oldu, bölgeye kanal taraması için itfaiye dalgıç ekipleri bile gönderildi, ancak çocuk saatler sonra evin yatak dolabının içinden çıktı.

Olay, Hatunsuyu Mahallesi’nde yaşandı. Metin Şimşek adlı evin tek erkek çocuğunun Cuma günü saat 16.30’dan itibaren görünmemesi üzerine kurumlardan yardım istendi.  İhbar üzerine bölgeye saat 19.30’da Battalgazi İlçe Jandarma ekipleri, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve dalgıç ekibi, AFAD arama-kurtarma ekibi ve köy korucuları bölgeye dağılarak vatandaşlarla birlikte arama yaptılar.

Çocuğun ailesinin “biz evi aradık, bulamadık” demesi üzerine ekipler evin çevresinde ve yakın bölgede çocuğun gidebileceği her yeri didik didik ararken, Jandarma ekipleri operasyona arama-kurtarma köpeği ile katıldı. Dalgıç ekipleri de bölgedeki sulama kanallarında arama yürüttüler.

Ekiplerin çalışma yürüttüğü esnada Şimşek ailesi, küçük Metin’i evin içinde yatak dolabının içerisinde buldu. Ekiplere bilgi verilmesi üzerine herkes rahat bir nefes aldı ve aramalar sonlandırıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız