SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eklenen Maddelere Karşıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:55:12
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Kadın Kolları, 2012 yılı değerlendirme toplantısı yaptı. 

Parti binasında kahvaltılı olarak gerçekleştirilen istişare toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelen kadın kolları, Türkiye ve Malatya ile ilgili gelişmeleri değerlendirdi.

MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, parti olarak büyükşehir olunmasına değil, Büyükşehir Yasası'na eklenen maddelere karşı olduklarını belirterek, "Büyükşehir Yasası başka, hükümetin Malatya’nın büyükşehir olmasıyla ilgili büyükşehir yasasını eklediği madde başkadır. MHP olarak Büyükşehir Yasası'na karşı gelmemizin asıl nedeni budur. Büyükşehir olmayı elbette biz de isteriz. Zaten MHP 400 bin nüfusu olan illerin büyükşehir olabilmesi için meclise teklif vermiştir. Ancak bu teklif AK Parti hükümeti tarafından reddedildi. Daha sonra Büyükşehir Yasası 750 bin kişi olarak belirlenince, mecliste kabul edildi. Fakat MHP'nin Büyükşehir Yasası'na karşı çıkmasının asıl nedeni; Büyükşehir Yasası'nın sınırlarıyla ilgilidir. Eklenen madde ile büyükşehirin sınırları, büyükşehir olmasına dönüştürülmüş ki, zaten bu da Yerel Yönetimler Yasası ile direkt ilgilidir. Yerel Yönetimler Yasası da bizim istediğimiz bir yasa değil" dedi.

Kadınların siyasette etkin rol aldığına değinen Coşkun, "MHP İl Teşkilatı olarak güzel bir mekanizma oluşturduk ve çok güzel çalışıyoruz. Salon toplantılarında, mitinglerde bayanlarımızın çok olması dikkat çekiyor. Bu da bayanlarımızın Malatya’da güzel çalıştığı ve iyi organize olduğunu gösteriyor" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız