SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ekmeğe Zam

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da özel fırın ve fabrikaların fiyat artırmasının ardından Belediye MEGSAŞ şirketi de ekmek fiyatına zam yaptı. Belediyeden yapılan açıklamada, MEGSAŞ ekmeğinin özel fırın ekmeğinden 50 gram daha fazla olduğu belirtildi.

Ekmek zammı ile ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"Piyasada kalite ve fiyat dengesi oluşturmak amacıyla Malatyalılara gıda sektöründe hizmetler sunan, Malatya Belediyesi MEGSAŞ Ekmek Fabrikası, kaliteli ve ekonomik hizmet sunmaya devam ediyor.

Maliyetlerde meydana gelen artışlar nedeniyle daha önce 25 YKR’ye satılan somun ekmeğin fiyatı önceki gün özel fırın ve ekmek fabrikaları tarafından 30 YKR’ye çıkarılırken, Malatya Belediyesi’ne ait MEGSAŞ Ekmek Fabrikası’nın da 6 Şubat Çarşamba gününden itibaren ekmeğe zorunlu olarak 5 YKR zam yaptığı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, piyasada satılan özel fırın ve fabrikalara ait 150 gram somun ekmeğin fiyatının 30 YKR olduğu belirtilirken, MEGSAŞ’a ait 200 gram somun ekmeğin fiyatının da 300 YKR olduğu belirtildi. Böylece MEGSAŞ, gramajı yüzde 33 fazla tutarken, fiyatı ise aynı tutuyor.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın göreve gelmesinden sonra birçok yenilikler yapılan MEGSAŞ Ekmek Fabrikası değişik çeşitlerde ürettiği ekmeklerin yanı sıra, yaş ve kuru pastan ile tatlı çeşitleri de üretiyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız