SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ekmeğini Yedik, Suyunu İçtik"

A- A+ PAYLAŞ
Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerinin hayatını kaybettiği helikopter kazası ile ilgili olarak, Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı ile görüşüp, ifade veren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Darende'deki  Somuncubaba Türbesi'ni ziyaret etti.
Önceki yıllarda Darende İlahiyat Fakültesi'nde görev yapan BBP Genel Başkanı Destici, "Darende de kısa bir süre görev yaptım. Darende'nin önemini biliyorum. Darende'nin ekmeğini yedik, suyunu içtik. Darende gerçekten ülkemizin en müstesna beldelerden bir tanesi. Yani hem manevi yönden, hem coğrafi yönden burada yaşayan insanların devletine milletine bağlılığı, kardeşlik ruhu her şeyden önemlisi Somuncubaba var burada" dedi.
 
BBP Genel Başkanı Destici'ye , merhum Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu, BBP Darende İlçe Başkanı Ali Gök, Ayvalı Belediye Başkanı Hamit Demir ve partililer eşlik etti. Destici, Somuncubaba Türbesi'nde bir süre dua ettikten sonra külliye hakkında bilgi aldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız