SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ekmek Hırsızı!

A- A+ PAYLAŞ

Bakkal dükkanının kapısına erken saatte bırakılan ekmeklerin nasıl çalındığı, işyerinin güvenlik kamera görüntüsüyle ortaya çıktı, ancak fail belirlenemedi.

Çavuşoğlu Mahallesi’nde bakkallık yapan 39 yaşındaki H.Y., anlaştığı fırının işyerinin önüne erken saatte ekmek bıraktığını, sabah 06.00 gibi geldiğinde ekmeğin olmadığını görünce güvenlik kamerasını incelediğini, görüntülere göre fırıncının ekmeği bıraktığını, ancak 05.00 sıralarında yeşil renkli bir araçla gelen hırsızın, ekmek sepetini aracına yükleyerek uzaklaştığını gördüğünü bildirdi.

Polis bakkal dükkanının önündeki ekmeği çalan otomobilli hırsızın kimliğinin belirlenebilmesi ve yakalanması için araştırmalarını sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız