SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ekmek Kavgası! Garson Vuruldu

A- A+ PAYLAŞ

Pütürge yolu Kubbe Dağı mevkiindeki lokantada, ekmek yüzünden çıkan kavgada, garson tabancayla ayağından yaralandı.

Kış mevsiminde sık sık ulaşıma kapanan ve son günlerde de yine ulaşımın güçlükle sağlandığı Malatya- Pütürge karayolunun ulaşım koşulları açısından en zor mevkii olan Kubbe Dağı'nda bulunan bir lokantayı çalıştıran B.K. ile aynı yerdeki bir başka lokantada garson olarak çalışan A.K. arasında, bir bakkala verdikleri ekmek siparişi konusundaki anlaşmazlık yüzünden telefonda tartışma oldu. Daha sonra 33 yaşındaki B.K.'nın, diğer lokantaya giderek 36 yaşındaki garson A.K. ile kavga ettiği, bu sırada ruhsatsız tabancasıyla ateş ederek A.K.'yi sol bacağından yaraladığı bildirildi. Olay sırasında A.K.'nin de B.K.'ya av tüfeği doğrulttuğu, ancak ateş etmediği öğrenildi.

Yaralı Pütürge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, zanlı suçta kullandığı 7.65 mm. çapındaki ruhsatsız tabancayla birlikte yakalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız