SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ekmek ve Yemek Fabrikası İhalesi Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin, kuracağı yemek ve ekmek fabrikası için, düzenlenen bina yapım işi ihalesini, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi’nin kazandığı öğrenildi.

Battalgazi ilçesinin Bahçebaşı Mahallesi’nde yaptırılacak olan ekmek ve yemek fabrikası için düzenlenen ihalede, üç firmanın teklif verdiği, tahmini bedel üzerinden sınır değerde indirim yaptığı belirtilen Esenlik İmar İnşaat Ltd. Şti.’nin 20 Milyon 990 bin TL bedelli teklif ile ihaleyi üstlendiği belirtildi.

Geçtiğimiz hafta içinde yapılan ihaleye, ihaleyi kazandığı belirtilen Malatya Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan Esenlik İmar İnşaat Ltd. Şti’nin teklifi de dahil olmak üzere üç firma teklif verdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin 450 gün içinde yapılarak hizmete girmesini öngördüğü yemek ve ekmek fabrikası yapım işi için teklif veren firmalar ve teklifleri şöyle:

Esenlik İmar İnşaat Ltd. Şti.                 20.990.000 TL Sınır Değer

Aksoy İnşaat                                       21.361.061 TL

Serhat Özbek                                      26. 744.000 TL

Yemek ve ekmek fabrikası Battalgazi – Bahçebaşı Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilecek.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

GÖRSEL: Yaptırılacak ekmek ve yemek fabrikasının maket görüntüsü

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • 44malatya (3 yıl önce)
    Ekmek fabrikasi guzel yemek isini anlayamadik Sayet ihtiyaci plan vatandaslara bedave yemek Verilecekse cok guzel
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    Şimdiden Hayırlı Uğurlu Olsun İnşAALLAHU TEALA
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Ne büyük bi proje..yemek fabrikası..çapsızlik
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacıcavcav (3 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Sende bi proje yapda çapını görelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Vedat (3 yıl önce)
    Bu haberi iyi takip edin. Bakın bu işi esenlik ihalesiz kime verecek. Ekmek fırını ve lokantadan küçük yemekhaneyi hizmet olarak büyükşehrin ufku olarak sunanlara da bir şey demiyorum. Ne büyük belediyecilik hizmeti demi?
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    çapı düşük birşey kazandırmayacak yatırımları neden orduzuya yapıyorlar.meclis üyeleri buna dur desin.aklıbaşında değer katacak yatırımlar orduzuya yapılsın.bu binanın çevresi kokudan geçilmez.
    0
    0
    Yanıtla