SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ekmekle Oynamayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:15:32
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi ve Yerel Yönetimler Uzmanı Hakan İnci, seçimlere bir haftadan az bir süre kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. 

Parti yöneticileri ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Yeşilyurt ilçesi ve Gündüzbey kasabasındaki esnafları ziyaret eden CHP’li Hakan İnci, 30 Mart yerel seçimlerinin önemine değinerek, projelerini anlattı. 

Malatya kent merkezindeki esnaf ziyaretlerini ise Sivas Caddesi, Cezmi Kartay Caddesi ve İnönü Caddesi’nde sürdüren İnci, ayrıca Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi temizlik işçilerinin öğlen yemeği yediği Sümerpark’daki yemekhanede işçileri ziyaret etti. İşçilerle sohbet eden Hakan İnci, belediye başkanı seçildiğinde Esenlik işçilerinin işlerine daha iyi şartlarda devam edecekleri sözünü vererek, “Bize oy versin ya da vermesin hiçbir belediye işçisinin işiyle ve ekmeğiyle asla oynamayacağız. Hatta bizler sizler için ekstra neler yapabileceğimizi belirliyoruz. Sosyal haklarınızın daha iyi olması için çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu. 

“SENDİKALI OLACAKSINIZ”

CHP Büyükşehir Adayı Hakan İnci, işçilerin kadro ile ilgili taleplerini mutlaka değerlendireceklerini ve yeni büyükşehir yasasının öngördüğü çerçevede işçiler lehine yapılabilecek tüm iyileştirmeleri hayata geçireceklerini kaydederek, “Sendika sorununuz olduğunu biliyorum. Sendikalı olacaksınız. Bugün büyükşehir belediyesi işçisinin sendikalı olması kadar doğal bir şey olabilir mi” ifadelerini kaydetti. 

İNCİ: MALATYA’DA BİR DEĞİŞİM OLACAK 

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya ile birlikte Cezmi Kartay Caddesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından bir değerlendirme yapan Hakan İnci, son hafta içinde çalışmalarını daha da yoğunlaştırarak sürdürdüklerini belirterek, şunları söyledi: “Şehrimizin her noktasına ulaşmaya çalışıyoruz. Daha önceki tüm esnaflardan aldığımız geri dönüşleri buradaki esnaflardan ve vatandaşlardan da almak bizleri çok mutlu etti. Ben şuna inanıyorum ki beş gün sonra Malatya’da bir değişim olacak. Bu artık kaçınılmaz. Biz bu değişimi yaşayacağız ve insanlarımıza da yaşatacağız. Çok verimli bir seçim dönemi geçirdiğimize, halkın bizi anladığına inanıyorum. Bizlere bu güveni ve desteği verdikleri için tüm Malatya halkına teşekkür ediyorum.”

KURTAR KAYA: EL ELE ÇALIŞACAĞIZ

İnci’den sonra değerlendirmelerde bulunan CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya ise Hakan İnci ile birlikte belediye başkanı seçildiklerinde büyükşehir ile birlikte el ele, koordinasyon içinde projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Sandık güvenliği konusunda CHP olarak tüm önlemleri aldıklarını ifade ede Kaya, “Bu konuda halkımızın hiçbir endişesi olmasın. 30 Mart günü sabah 07.00 ile 16.00 saatleri arasında oylarını vermeleri bizim için yeterli olacaktır” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız