SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ekonomi Zarar Gördü"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:18:32
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Organize Sanayi İş Adamları Derneği (2. OSİAD) Başkanı Burhan Lüleci, “17 Aralık operasyonları sonrasında ülke ekonomisine 120-150 milyar TL zarar verilmiştir” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti’nde, dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın açıklaması yapan 2. OSİAD Başkanı Burhan Lüleci, “Ancak 17 Aralık’ta yapılan operasyonun siyaset mühendisliği projesi olduğunu görmekteyiz. Bu proje ülke ekonomisine 120-150 miyar TL’ye yakın zarar vermiştir. Ülkemiz vesayetlerden çok çekmiştir, yeni dönemde yeni vesayetlere fırsat vermeden yolumuza devam etmek zorundayız. Gücünü milletten almayan oturdukları makamları ve kurumları adı ne olursa olsun ülkenin geleceğini olumsuz etkileyecek güce hiçbir zaman ulaşmamalıdır, ulaştırılmamalıdır. Ülkemize dış mihraklar tarafından planlandığı belli olan ve ülkemizin geleceğini etkileyen bu komployu da el birliği ile birlik ve beraberlik içerisinde bertaraf edeceğiz inşallah” dedi.

Lüleci, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Yolsuzluk varsa suçluların cezalandırılmasının sonuna kadar takipçisi olacağız. Ancak bu operasyonları fırsat bilip yolsuzluk ve rüşvet kılıfı adı altında intikam peşinde koşan dış mihraktı, iç yandaşları olan gruplar dış güçler ve devlet içindeki ajanların oyunlarına da asla alet olmayacağız. Gün ülkemizin son yıllarda elde ettiği büyük ekonomik kazanımları yok etmeye çalışan kirli odaklara ve planlara karşı birlik beraberlik kardeşlik ve dayanışma günüdür.

Son 10 yılda ülkemiz çok ciddi ekonomik yatırımlar hem devlet hem de özel sektör eliyle başarılmıştır. Faizler düşmüş, ekonomik büyümede istikrar sağlanmış ihracat alanında çok büyük başarı ve kazanımlara imza atılmıştır. Barış süreci, baş örtüsü serbestliği, azınlık hakları iade edilmiş, insan hakları konusunda ilerleme sağlanmış ve toplumda huzur hakim kılınmışken, genel olarak ülkemiz de kişisel fikir ve din özgürlüğü hür yaşam kalitesi hakim kılınmışken, bu istikrar ortamı gayri ahlaki ve hukuk dışı yöntemlerle, operasyonlarla baltalanmaya çalışılmasının karşısında olduğumuzu Malatya 2. Organize Sanayi iş Adamları Derneği olarak belirtiyoruz. Ülkesini ve milletini seven vicdan sahibi herkesi sağduyulu olmaya davet ediyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız