SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ekonomik Anlamda Sahipsiziz'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1.Ligi takımı Malatyaspor teknik direktörü Metin Yıldız, takımın şuanda sadece ekonomik anlamda sahipsiz olduğunu belirtip, bunun de çözüleceğine inandıklarını belirtti.

Malatyaspor Kulübü'nde basın toplanrtısı düzenleyen Malatyaspor teknik direktörü Metin Yıldız, geçen hafta deplasmanda mağlup oldukları Kartalspor maçının geride kaldığını ifade edip, "Zaman zaman çıkış ve inişler olur. Lig bir maratondur. Önemli olan iyi bir istikrar yakalamaktır. İlk 4 haftada iyi çıkış yaptık. Bir maç mağlup olduk. Bundan sonra kazaya uğramak istemiyoruz. Lig uzun bir maraton. Bu maraton içerisinde istikrarı lig sonuna kadar sürdürebilmek arzumuz. Futbolda üç sonuç var. Önemli olan bu uzun maratonda başlangıçtan sonuca kadar aynı performansı sergilemek mümkün değil. Zaman zaman iniş çıkışlar olacak. Her geçen gün çok daha olgunlaşacak oyun anlayışımız. Her geçen gün oyun anlayışının yükseleceğini biliyorum. Durmak yok, daha iyisi, daha mükemmeli istiyoruz."dedi.

Oynanan 5 karşılaşmanın 4 maçında cezalı olması nedeniyle takımı tribünden seyretmesini değerlendiren Yıldız, "Belki ben o anın stresiyle yapmamam gereken hareketleri yapmışımdır, ancak ceza verenlerin hiç mi suçu yok? Birçok teknik adam, bu cezalardan muzdarip, sadece ben değilim ki? Kim kime üstünlük sağlayacaksa bu sahada olmalı. Saha dışında olmamalı"yorumunu yaptı.

Pazar günü kendi sahalarında karşılaşacakları Giresunspor maçında taraftarların stadı doldurup takımlarını destekleyeceklerine inandığını aktaran Yıldız, "Pazar günü istediğimiz sonucu almak istiyoruz"dedi.

Kulübün yönetimsiz kalması ve 29 Eylül'de kongre yapılacak olmasından dolayı kulübe talipli olacaklar yönünden ümitli olduklarını dile getiren Metin Yıldız, "Takım sadece ekonomik anlamda sahipsiz. İl'in yöneticileri kulüple ilgileniyor. Taraftar maça geliyor, basın futbolcu ve teknik heyet görevini yapıyor. Evet alacaklarımız duruyor. Teminatla hayatımda iş yapmadım. Teminat nedir, bu şehirde hep beraber yaşadıklarımızı yaşadık. Sonuçta bir karar var, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstediğimiz bu sorunların çözülmesi. Zaten çözüleceğine inanmasaydık burada olmazdık. Çözüleceğini biliyoruz, bir an evvel bunun olmasını bekliyoruz."şeklinde konuştu.

GİRESUN HOCASI CEZALI!..
Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Mahmut Acar'ın kırmızı kart nedeniyle Kartalspor maçında oynamayıp cezasını geçirdiği belirtilirken, sakat olan Ulaç'ın iyileşmeye doğru gittiği,diğer sakat futbolcular Mehmet Budak ve Turgay Koyuncu'nun durumlarının da hafta sonunda belli olacağı kaydedildi.

Karşılaşmanın biletlerinin açık 3, maraton 7, Kapalı 15, VİP 25 YTL'den satışa çıkarıldığı belirtildi.

Bu arada, Malatyaspor'un Pazar günkü rakibi Giresunspor'un teknik direktörü Akif Başaran'a, 23 Eylül Pazar günü oynanan Giresun- Mardin maçında kendi futbolcularına hakaret ettiği gerekçesiyle PFDK tarafından 2 maç men cezası verildiği, Başaran'ın Pazar günkü maçı tribünden yöneteceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız