SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Ekonomik Hayatta Sıkıntı Devam Ediyor..''

A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Bankası ile oda üyelerinin yararlanması için kredi protokolu imzalayan Malatya Ticaret ve Sanayı Odası (TSO) Başkanı Mücahit Fındıklı, ciddi nakit akışı sorunu yaşandığını söyledi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Ziraat Bankası arasında kredi protokolü imzalandı. TSO'nun binasında yapılan imza törenine TSO Başkanı Mücahit Fındıklı, Ziraat Bankası Bölge Başkanı Selahattin Çakıroğlu ve Ziraat Bankası Malatya Şube Başkanı Feridun Şipal katıldı.

Törende konuşan TSO Başkanı Mücahit Fındıklı, "Ekonomik hayatta sıkıntı ve daralma devam ediyor. Ticari hayatta çok ciddi bir şekilde nakit akışı problemi yaşıyoruz. Bu sıkıntılı dönemi aşabilmek adına bankalarımızla finans temini noktasında yapmış olduğumuz anlaşmalarla daha iyi şartlara gidiyoruz" dedi.

Ziraat Bankası Bölge Başkanı Selahattin Çakıroğlu ise, "Biz Ziraat Bankası olarak Türkiye genelinde tüm ticaret odaları ile protokoller imzalıyoruz. Bu protokoller kapsamında da ticaret odalarının üyelerine diğer kuruluşların verdikleri oranlardan daha cazip ve uygun krediler veriyoruz. Yapmış olduğumuz protokoller kapsamında kredilendirilmesi uygun görülen ticaret odaları üyelerine nakdi YTL ticari kredilerden; taksitli ticari kredi, taksitli küçük işletme kredisi ve borçlu cari hesap kredisi verilecektir. Taksitli küçük işletme kredisinde faiz oranı en fazla 24 ay vadeli olarak yüzde 1.55, taksitli ticari kredilerde ise faiz oranı en fazla 24 ay vade ile yüzde 1.60 oranında olacaktır" şeklinde konuştu.

Çakıroğlu, TSO üyelerine 100 bin YTL'ye kadar kredi verebileceklerini kaydetti.

Yapılan konuşmalardan sonra Malatya Ticaret ve Sanayı Odası Başkanı Mücahit Fındıklı ile Ziraat Bankası Bölge Başkanı Selahattin Çakıroğlu, kredi protokolünü birlikte imzaladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız