SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ekonomik İstikrar Yakalandı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:54:20
A- A+ PAYLAŞ
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ziyaret ettiği Kuluncak ilçesinde esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, muhtarlarla bir araya geldi.
 
Partinin Kuluncak İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin, muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Partinin İlçe Başkanı İhsan Sarıtaş ve Karıncalık, Karlık, Çayköy, Sultanlı, Aşağı Kömüklü, Kızılhisar, Çörmü, Alvar, Aşağı Selimli, Konaktepe, Karaçayır, Kızılmağara Kaynarca köylerinin muhtarları ve partililer katıldı. Milletvekili Şahin burada yaptığı konuşmada, “Devlet millet için vardır. Milleti olmayan devlet gösteremezsiniz. Devletin amacı milleti için hizmet etmektir, milletin eksiğini gidermektir. Milletin önüne çıkan engelleri ortadan kaldırmaktır” dedi.
 
İktidarları döneminde ekonomik istikrarın yakalandığını kaydeden Şahin, “Biz iktidara geldiğimizde bu ülkede kayıt dışı ekonomi yüzde 70’lerdeydi. Bugün ne yapmışız. Hortumları kesmişiz. Vatandaşın hizmetleri görmesi, kalben mutmain olması gerekiyor. Hizmetin yerine gittiğini görmesi gerekiyor. Vatandaş hizmeti gördükçe vergisini gönül rahatlığıyla verecektir. İktidara geldiğimiz dönemde IMF'ye 23 milyar dolar borcumuz vardı. Bunun büyük bölümünü ödedik. Geriye 2011 sonunda 2,9 milyar dolar borç kaldı. Bunun üzerine IMF'nin oluşturduğu fona 5 milyar dolar aktarıyoruz. Bu parayı ihtiyaç olduğu zaman geri alabiliyoruz. 2002 yılında 26,8 milyar dolar olan Merkez Bankası döviz rezervlerini, 2011 sonunda 88,2 milyar dolara çıkarttık” ifadelerini kullandı. Şahin, Kuluncak Kaymakamı Savaş Konak’ı da makamında ziyaret ederek, ilçenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Şahin, Sofular beldesi, Sultanlı, Çayköy ve Sivas sınırında bulunan Karlık köyünü de ziyaret ederek, köylülerle sohbet edip sorun ve sıkıntılar hakkında bilgi aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız