SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ekonomik Savaş Açanlara İnat.."

0
Güncellendi - 2018-08-13 05:35:39
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Bugün ekonomik savaş açmış vaziyetteler. Ekonomik savaş açanlara inat, yatırımlara, hizmete devam edeceğiz." dedi.

Çalık, Darende ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, iktidıarları döneminde ülkeye çok önemli yatırımların kazandırıldığını belirtti.

İlçede 3 milyon liralık sağlık yatırımını hayata geçirdiklerini anlatan Öznur Çalık, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Darende'ye özel bir ilgisini olduğunu ve 3 kez burada vatandaşlarla buluştuğunu söyledi.

Çalık, darbe girişimlerine ve terör saldırılarına rağmen Türkiye'nin dimdik ayakta olduğunu vurgulayarak, "Bugün ekonomik savaş açmış vaziyetteler. Ekonomik savaş açanlara inat, yatırımlara, hizmete devam edeceğiz. Türkiye'yi büyütmeye ve Malatyamızı büyütmeye Allah izin verirse devam edeceğiz. Dolar spekülatörlerinin, ekonomi savaşı açanların, Türkiye üzerinde hayal kuranların heveslerini 24 Haziran'da kursaklarında bıraktık. Bundan sonra da inşallah birliğimiz, dirliğimiz daim olur." diye konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise sağlık merkezinin hayırlı olmasını temenni ederek, "Birileri bu ülkeyi bölmeye çalışıyor, birileri bu ülkeyi dize getirmeye çalışıyor, birileri bu ülkeye boyun eğdirmeye çalışıyor. İnşallah bu millet zoru başaracak ve ekonomik olarak Allah'ın izniyle boyun eğmeyeceğiz." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından projelerin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Temel atma törenine AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, ilçe Kaymakamı Enver Hakan Zengince, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İlçe Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Recep Bentli, AKP İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çalık ve beraberindekiler, daha sonra ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Ömer ÇAKIR (5 yıl önce)
    Oradaki yaşlı amca elini uzatıyor ama hiç gören yok.Temel atma töreninde iki tanede halkdan insan olsa ne olur.Sanki siz cebinizden yaptırıyorsunuz.Milletin parasıyla yapılmıyormu.Ben protokolde millet göremiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    He he bir de kask takmislar kafalara sankim Darende Malatya metrosunun temel atma toreni vay vay vay
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (5 yıl önce)
    İğneden ipliğe herşeyi gavur parası ile dışarıdan al. Para babalarından dolar ile iş yapmamalarını tavsiye etme. Üretime değil tüketime teşvik et. V.S. v.s. sonra kalk doları olmayan, dolar borcu olan vatandaşa dolarini bozdur de. Yeter ya Hayvan gübresini bile ithal eder duruma geldik. Ama nerde anca biz yazıp biz okuyor. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (5 yıl önce)
    İşte bunların kibiri o yaşlı adama gösterdikleri saygıyı görüyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (5 yıl önce)
    şunu söylemek istiyorum malatyadaki tüm siyasi belediye başkanları milletvekilleri vatandaşa örnek olup dolar erou altınını çumhurbaşkanının çağrısına uyup bozdurmalı bence ançak vatandaş bozduryor bizdede kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • muzaffer (5 yıl önce)
    sırf yönetimdeki toptancı, iş adamı petrolcü müteahhit hesapları incelensin bakalım savaşıyorlar mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    Milliyetçi olacaksın Doları olup bozdurmak gibi derdin olmayacak dolarla işin olmayacak ben gibi doların altının olmayacak Derdinde olmayacak kahrolsun abd kahrolsun dolar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (5 yıl önce)
    Yarın eczanelerde döviz kurundan etkilenmeyen ilaç satışı yaparsınız inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asena (5 yıl önce)
    24 HAZİRAN DA BİR VEKİL KAYBETTİK AMA
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Kardeşim toprağa, fabrikaya,insana yatırım yapın.Beton beton nereye kadar samanı bile ithal eder hale geldik.Üretim sıfır en basit malzeme bile çinden ithal ediliyor memlekette o kadar mera var ama Angus ithal ediyoruz.Agustos ayında domatesin kilosu 4 lira.Asfaltın betonun yenmedigini anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya'lılara bunu anlatmaya calışman maymuna konuşmayı öğretmekten daha zor boş ver sal gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yol köprü yetmiyormu 15 yildir başimiza kalkip duruyorlar TÜRK mileti buna layik demeki Eti sirplarda all Saman şilede GDO lu misir amarikada Daha ne isteneye hakkimiz varki Bu kadar nimeten sonra
    0
    0
    Yanıtla
  • Eco (5 yıl önce)
    Allah aşkına AKP li bir kişinin abd nin şerefsiz parası doları bozdurdugunu gorelim
    0
    0
    Yanıtla
  • O olmaz onu unut dolar 20 tl olursa belki bozdururlar
    0
    0
    Yanıtla