SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EKPSS Başvurusu Hatırlatması

0
Güncellendi - 2016-02-22 20:33:30
EKPSS Başvurusu Hatırlatması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) müracaatların 23 Şubat Salı günü başlayacağını hatırlatarak, müracaat edeceklerin gecikmemelerini istedi.

Engelli Koordinasyon Şube Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapılarak, başvurularla ilgili şu bilgilere yer verildi:

“2016 yılı EKPSS başvuruları Lisans, Önlisans ve Lise mezunları için 23 Şubat-09 Mart 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınavlara genel engelli;  görme, işitme ve zihinsel engelli grupları başvuruda bulunabileceklerdir. Sınav ise 24 Nisan 2016’da gerçekleştirilecektir.

İlkokul, Ortaokul, İlköğretim Okulu mezunları için kura başvuruları da 03-16 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.”

Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü tarafından engellilere yönelik yapılan kurs çalışmaları hakkında da bilgiler verilerek, “Şube müdürlüğümüz 2016 EKPSS sınavına hazırlık amacı ile 2015 Aralık ayında EKPSS Kursu başlatmıştır. Ücretsiz olan kursumuza Lisans, Ön lisans ve Lise mezunlarının katılımıyla toplamda 270 öğrenci kayıt olmuştur. Katılan tüm öğrencilere EKPSS hazırlık kitabı dağıtıldı. EKPSS kursumuzda engel gruplarına göre sınıflar oluşturularak zihinsel, görme, işitme ve genel engel gruplarına göre eğitim verilmektedir. Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulunda hafta sonları 13.00 ile 17.00 saatleri arasında devam etmektedir” denildi.

Ayrıca açıklamada Engelliler şube müdürlüğüne müracaat edilmesi halinde danışmanlık hizmeti sunulacağı ve EKPSS’ye girecek adaylar için sınav başvurularında yardımcı olunacağı belirtildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız