SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EKPSS Kursu Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:39:43
EKPSS Kursu Verildi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) Kursu 4 aylık bir dönemden sonra sona erdi. 

Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile başlatılan ve hafta sonları Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu’nda 224 engelli kursiyere verilen eğitimde kaynak kitaplar, deneme sınavları ve yaprak testler Kent Konseyi Engelliler Merkezi tarafından karşılandı.

Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz, 2012 yılında Engelliler Merkezi tarafından Türkiye de bir ilk olarak başlatılan ÖMSS kursu ile 126 engellinin çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştiğini hatırlattı.

2014 yılı EKPSS kursunun da kursiyerler adına verimli geçtiğine işaret eden Yılmaz, engelli memur adaylarının bu süreçte çok iyi hazırlandıklarını belirtti. Engelliler Merkezi olarak eğitime büyük önem verdiklerini ve eğitim sayesinde birçok engelin aşılabileceğini kaydeden Yılmaz, “Engellilerin ve engelli ailelerinin yüzlerindeki ufak bir tebessümü görmek bizler için en büyük mutluluktur” dedi.

Yılmaz, 12-23 Mayıs tarihleri arasında ilköğretim mezunu engelli memur adayları için kura müracaatlarının da yapılacağını hatırlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız