SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EKPSS Yerleştirme Başvuruları

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:56:06
EKPSS Yerleştirme Başvuruları
A- A+ PAYLAŞ

2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kura usulüyle yapılacak yerleştirmeler için başvuruların alınması işleminin bugün itibariyle başladığı bildirildi. 

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS):Kura Usulüyle yapılacak Yerleştirmeler için Başvuruların Alınması işlemi bugün itibariyle başladı…

İlkokul, ortaokul ve ilköğretim ile özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu engelli memur adaylarının katılabileceği kura başvuruları bugün başladı. Başvurular 28 Mayıs’ta sona erecek.

12 Mayıs 2014 tarihinde başlayacağı duyurulan, kura usulüyle yapılacak yerleştirmeler için adaylardan başvuru alınması işlemleri 15 Mayıs 2014 tarihine kadar ertelenmiştir. Kura usulü yapılacak yerleştirmeler için başvurular, 15 Mayıs 2014 tarihinde başlayacak, 28 Mayıs 2014 tarihinde sona erecektir” denildi.

Başvuru merkezleri şöyle belirtildi: “Malatya Belediyesi Şehit Hüseyin Sadık Engelliler Merkezi: Kent Konseyi Engeliler Merkezi. Malatya Belediye Başkanlığı Zemin kat. Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız